SJR · Publicerad 7 feb

SJR Finance är ett konsultföretag som är specialister på rekrytering av ekonomer. Att vi har 25 års erfarenhet gör oss unika i branschen. Är du business controller och vill testa på något nytt? Då är du välkommen till oss!

SJR Finance erbjuder dig att ta del av vårt breda nätverk för att matcha dig mot rätt arbetsuppgifter hos våra medelstora och stora bolag. Du får en nästa utmaning som får dig att växa i rollen som ekonom. Tillsammans med SJRs konsultchefer får du coachning och uppföljning. Vi vågar sticka ut hakan och menar att vi är riktigt bra på det vi gör och det är därför våra kunder och konsulter tycker det är roligt att samarbeta med oss.

Vi letar efter dig som har erfarenhet från arbete som business controller och är självgående inom området. Du känner dig trygg inom analys, prognos och budget samt är van vid att ha flera kontaktytor utåt.

I rollen som konsult hos SJR Finance ger vi dig möjlighet till en spännande yrkeskarriär. Vi ser fram emot att du kontaktar oss, välkommen med ditt CV. För frågor eller nyfikenhet vänligen kontakta Liina Fagerberg 0766-471661.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga