SJR · Publicerad 19 nov 2019

För kunds räkning söker vi en löneadministration som är tillgänglig omgående. Tjänsten är på heltid och behovet löper till sista februari 2020, med eventuell möjlighet till förlängning. Du kommer ingå i ett trevligt team om fyra personer.

Om rollen


I rollen som löneadministratör kommer du att hantera hela löneprocessen för 350 anställda, både för tjänstemän och kollektivanställda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att:
  • Ta emot, kontrollera och bedöma indata
  • Genomföra bearbetning och lönekörning
  • Utbetalningar
  • Leverera bokföringsunderlag
  • Framtagande av rapporter, underlag och statistik
  • Inrapportering av tjänstepension
Vem är du?

Vi ser att du har flera års erfarenhet av löneadministration och relevant utbildning inom området. Du kommer att arbeta i lönesystemet Agda, så har du erfarenhet av det sedan tidigare är det ett plus. Har du dessutom erfarenhet av administration kring tjänstebilar är det meriterande. Goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift, är ett krav.

Som person är du kommunikativ, glad och positiv. Du ser utmaningar som möjligheter och kommer snabbt in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös, noggrann och samarbetsvillig.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 031-333 54 88. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Löneadministratör
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga