SMEKAB Citylife · Publicerad 4 sept

Smekab Citylife går en mycket spännande framtid till mötes. Just nu utökar vi och söker en affärsdriven projektledare till vår montageverksamhet i Göteborg. Hos oss får du dels möjlighet att arbeta med intressanta produkter och kunder, dels bli del av ett välmående företag med trevliga kollegor.
Vill du vara med och ta Smekab Citylife till nästa nivå kan detta vara rätt utmaning för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som projektledare fungerar du som spindeln i nätet. Du har ett brett kontaktnät både internt och externt, och bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:
  • hantera förfrågningar, offertberäkningar och offertuppföljning avseende arbete som rör entreprenad, montage, installation och driftsättning
  • koordinera kontakter med underentreprenörer, delta i byggmöten och projektleda uppdrag, från order till slutbesiktning, där montage och installation ingår
  • vara med och bygga upp ett fungerande leverantörsnätverk av underentreprenörer
  • genomföra sambesök med övrig säljorganisation när montage/installation ingår i affären
  • vid behov driva reklamationsåtgärder gentemot kund
  • dagligen logga aktiviteter i vårt CRM- respektive ERP-system
Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Göteborg. Du rapporterar till vår Försäljningschef och har ett nära samarbete med övriga säljare, vår inköps- respektive montagefunktion. Tjänsten är förknippad med en del resor varför körkort och en privat situation som medger visst resande är ett krav. Vi uppskattar resandet till ca 3 dagsresor per vecka inom distriktet (Västra Götaland - Norra Halland, Bohuslän, delar av Dalsland och Västergötland).

Kvalifikationer och personlighet
Du har några års relevant arbetslivserfarenhet t.ex. som projektledare, säljare eller arbetsledare i byggbranschen. Erfarenhet av arbetsuppgifter som omfattar montage, driftsättning och installation är meriterande. Du är van vid att arbeta med IT-systemstöd och du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

För att vara kvalificerad för tjänsten måste du ha en säljande och utåtriktad framtoning liksom förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är också noggrann, strukturerad och kan prioritera mellan pågående projekt. Tjänsten ställer krav på målmedvetenhet, självständighet och drivkraft men har också en tydlig supportande funktion där egenskaper som att vara lyhörd, prestigelös och service minded är A och O.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten.
Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Ansök därför redan idag! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:211933/
Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Sedan 2017 heter vi Smekab Citylife och varumärket representerar vårt bolag Saferoad Smekab AB. Företagets historia tog sin början år 1961 med tillverkning av högkvalitativa stallinredningar i samarbete med De Laval Sales AB, ett samarbete som fortfarande pågår. Under de senaste 40 åren har vi gått från att bygga stallinredningar till att bli ledande innovatörer av produkter och tjänster som bidrar till ökad säkerhet och trivsel i urbana miljöer. Vi erbjuder kvalitetsprodukter med hög funktionalitet, säkerhet och tidsenlig design. Utveckling och förbättring sker kontinuerligt genom ett nära samarbete med arkitekter, konstruktörer, formgivare och kunder. Smekab Citylife erbjuder också produkter för bygg- och anläggning, samt legoproduktion och varmförzinkning. Företaget har en modern maskinpark med bl.a. rörlasermaskin, helautomatiserad rörbockning, svetsrobotlinjer, varmförzinkningsanläggning samt en erfaren och kvalitetsmedveten personal. Saferoad Smekab AB ingår, sedan 2008, i den norska industrikoncernen Saferoad. Smekab Citylife har sitt huvudkontor i skånska Önnestad, och är representerade med bemannade kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.
Välkommen att läsa mer om oss på www.smekabcitylife.se

Försäljning, Projektledare, Arbetsledare, Kalkylingenjör, Projektledning, Montage, Montageledare, Installation, Driftsättning, Bygg, Anläggning, Entreprenad, Stål, Tekniska produkter, Industri, Göteborg Entreprenörer, Byggbolag
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga