SW · Publicerad Idag 00:00

Letar du efter en utmanande roll inom försäljning där du får möjlighet att växa och utvecklas? Interoute förstärker nu sitt framgångsrika team med ytterligare en person som kommer bearbeta den Nordiska marknaden. Intresserad? Sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Tjänstebeskrivning
I den här rollen kommer du att kontakta prospects för att boka in möten med regionala säljteam i de nordiska länderna. Ditt mål kommer vara att hitta och skapa nya leads och affärsmöjligheter och för att göra detta arbetar du tätt ihop med säljarna i de olika regionerna. Du kommer även arbeta med att följa upp marknadskampanjer, webbförfrågningar samt sälja Interoutes VDC-lösning.

Lämplig bakgrund
Vi letar efter en driven säljare som trivs i en roll med mycket kontakt med både kunder och kollegor. Vidare tror vi att du är en duktig kommunikatör som trivs att arbeta mot högt satta mål i ett drivet team med mycket energi. För att lyckas i rollen behöver du affärstänk och kunna sätta dig in i kunden, deras verksamhet samt ha ett intresse för teknik och IT.

I den här rollen ser vi gärna att du talar norska eller danska flytande samt kommunicerar på övriga nordiska språk. Du behöver även goda IT-kunskaper och har du tidigare erfarenhet av att arbeta i affärs- eller CRM-system är detta meriterande.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med anställning hos SW:s kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren, 031-333 54 84.

Interoute is generally accepted to be Europe´s fastest growing supplier of computer networks, hosting, video conferencing and digital signage and owns and operates Europe's most advanced and extensive infrastructure for data communication. In total there are approximate 2 000 employees working for Interoute.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga