SW · Publicerad 18 okt

Kundansvarig Säljare till drivet team inom rekryteringsbranschen

Vill du tillhöra ett duktigt team i ett företag på tillväxt, tillhörande en koncern med lång historik och mycket gott renommé? Är det viktigt för dig att känna dig stolt över det företag du representerar och den idé ditt företag företräder? Nu söker vi en ny medarbetare till vår säljavdelning på SW in Scandinavia AB. Om du vill bygga din egen kundstock och göra en värdefull karriär på ett stolt, kreativt och hungrigt företag så är detta rätt jobb för dig. Vi tror att den här resan kan bli den roligaste tiden i ditt arbetsliv.

Om tjänsten/Ansvarsområden
Du ansvarar för att driva in affärer från både nya och befintliga kunder, med eget resultat- och budgetmål. Du genomför och till viss del även bokar dina egna kundmöten, samt genomför kundaktiviteter. Till din hjälp har du ett duktigt team av säljassistenter.

Förhandling, offert- och avtalsskrivning är vardagliga sysslor och eftersom framgång i vår bransch till stor del beror på förmågan att odla och vårda kontakter är det viktigt att du bemästrar nätverkandets ädla konst och att du är duktig på att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du kommer att arbeta med egen analys av din försäljningsprocess, som ett led i att utveckla och förädla din egen profil i linje med företagets.

Din profil
Vi söker dig som brinner för att göra affärer och som har ambitionen att utvecklas till en toppsäljare. Du är duktig på att kommunicera, både i tal och i skrift. Som person är du självgående och samarbetsvillig, och vi tror att du är en riktig tävlingsmänniska med stark målmedvetenhet. Du förstår vikten av struktur och uppföljning och lämnar ingenting åt slumpen. För att trivas och lyckas med ditt uppdrag tror vi även att du är framgångsrik i att övertyga och påverka andra, kreativ och karismatisk. Självklart bidrar du med oemotståndlig energi till hela säljteamet och låter aldrig personlig vinning gå före företagets. För att trivas och passa in i gruppen har du en god självkänsla, är glad och positiv som person med humor och självdistans.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande, med fördel har du arbetat med försäljning i någon form sedan tidigare. Erfarenhet av Konsult- och rekryteringsbranschen är meriterande.

Vi erbjuder
  • Balans mellan privatliv och arbetsliv, vi håller fanan högt gällande konsult och personalvård.
  • Du erbjuds en roll i ett företag på frammarsch tillhörande en koncern som är ledande inom sin nisch, och som har en målstyrd, social, hjärtlig och familjär kultur där man trivs och har roligt på jobbet.
  • Vi har 96% återkommande kunder, det gör oss stolta.
Med placering i fina lokaler i centrala Göteborg kommer ditt ansvarsområde utgöras av Göteborg med omnejd. Du rapporterar till regionchef och tjänsten är en tillsvidareanställning med möjlighet till tjänstebil.

SW som arbetsgivare
Att arbeta på SW in Scandinavia AB innebär att man är en del av ett lag som alltid ger järnet. Vi förväntar oss mycket av våra anställda och de förväntar sig mycket av oss. Arbetsplatsen präglas av högt tempo och en härlig energi. Vi tar ett socialt ansvar och håller ett högt engagemang utanför våra egna dörrar, detta genom att arbeta med volontärresor samt utbildning och uppbyggnad av en egen förskola i Burkina Faso. Sedan starten 2006 har våra kunder förknippat oss med absolut toppkvalitet. Därför är det viktigt att vi som företag aldrig lämnar något åt slumpen. Med stark tillväxttro, kontinuerlig stöttning från våra inspirerande chefer, med möjligheter till utbildning inom och utanför företaget, och med tydlig målsättning och uppföljning för samtliga medarbetare, har vi på SW in Scandinavia AB hittat ett enkelt men fungerande recept till framgång inom Konsult- och rekryteringsbranschen.

Övrig information
Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig regionchef Niclas Borenstein 031-333 54 83.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga