SW · Publicerad 21 okt

Är du en positiv person som drivs av att ge service och brinner för kundbemötande? Har du tidigare erfarenhet ifrån ett serviceyrke och har möjlighet att börja arbeta omgående? Vi på SW söker en kundservice- och backofficemedarbetare till vår kund som sitter i fräscha och ljusa lokaler i Göteborg.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att vara en del av ett trevligt team med likasinnade kollegor där stor vikt läggs vid att samarbeta och motivera varandra. På företagets kundtjänstavdelning hjälper de kunder från såväl Sverige, Finland, Norge och Danmark där du kommer att arbeta främst mot den finska marknaden. Tjänsten är en delad tjänst mellan kundtjänst och backofficearbete. I tjänsten ingår att hantera frågor och order som kommer in via telefon och mail. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa kunderna med deras frågor, ge information om produkten, ta emot beställningar och arbeta med backofficearbete. Vidare ingår ett nära samarbete internt med såväl övriga i kundserviceteamet som säljarna i bolaget.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen som kundservice/backoffice tror vi att du har tidigare erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter och brinner för service och kundbemötande. Du har en god teknisk förståelse och kommer till din rätt i en tjänst med mycket eget ansvar. Du använder svenska och engelska obehindrat, i såväl tal som skrift.

Som person är du positiv, engagerad och lyhörd. Du tycker om att arbeta lösningsorienterat och drivs av att ge det lilla extra i mötet med kunden såväl som internt till dina kollegor. Du är självgående, flexibel och social. Vidare trivs du i en tjänst där din noggrannhet och strukturförmåga kommer till användning. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är med omgående start och beräknas pågå i 2 månader med goda möjligheter till förlängning. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga