SW · Publicerad 17 okt

Vill du arbeta deltid i en varierande och spännande roll där du får hjälpa både företag och privatpersoner? I så fall kan tjänsten som Ordermottagare hos vår kund vara rätt uppdrag för dig!

Tjänstebeskrivning
I din roll som Ordermottagare kommer du att ta emot order från både företag och privatpersoner samt rådgöra med kunderna och lämna prisuppgifter. I rollen ingår även viss fakturering och kan även hjälpa till med trafikledningen då teamen arbetar nära ihop.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har god servicekänsla och snabbt kan sätta din in i nya arbetsuppgifter. Har du dessutom erfarenhet av orderhantering sen tidigare är detta meriterande. Du behöver trivas med att tala mycket i telefon och är bekväm med att tala med alla typer av människor. Tjänsten ställer höga krav på prestigelöshet och du behöver även ha lite skinn på näsan.

För att bli aktuell för tjänsten behöver du även behärska svenska i tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren 031-333 54 84.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice, IT och Teknik, med placering i Göteborg, Stockholm och Malmö. SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.
Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga