SW · Publicerad Idag 00:00

Har du tidigare erfarenhet ifrån ett serviceyrke och studerar på universitet/högskola och söker ett meriterande extrajobb? SW söker för kunds räkning en receptionist som kan hjälpa till vid behov, ca 1-2 dagar i veckan. Är det dig vi söker?

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som receptionist/växeltelefonist fungerar du som spindeln i nätet på arbetsplatsen. På ett professionellt och tillmötesgående sätt tar du emot besökare och kunder, svarar i telefon och på mail. Du har hand om växeln och kopplar vidare samtalen till rätt person inom organisationen. I rollen ingår att ge intern service, vilket bland annat kan innebära posthantering, administration, beställning av kontorsmaterial samt ansvara för de gemensamma utrymmen som konferens- och mötesrum.

Vem är du?
För att trivas på denna tjänst tror vi att du är professionell, utåtriktad och har en hög ansvarskänsla. Du kommer arbeta mycket i Outlook och MS Office, särskilt Excel där din noggrannhet och förmåga att strukturera kommer väl till användning. Då engelska är koncernspråk känner du dig trygg att använda det i både tal och skrift, övrigt språk är svenska. Du bemöter varje person på ett vänligt och trevligt sätt och din styrka ligger i service. Vidare är du en glad, pålitlig och positiv person sprider glädje och energi runt dig.

Övrig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag med anställning hos SW in Scandinavia AB. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga