Sahlgrenska Science Park · Publicerad 22 sept

Vi söker nu dig som vill ha ett intressant arbete inom life science och vill att din insats ska synas i verksamheten!

Som junior projektekonom hos oss kommer du att tillhöra en organisation på idag 10 stycken anställda och stötta våra 5 projektledare med projektadministration och projektekonomi. I din roll arbetar du med projektredovisning till bland annat Vinnova och Tillväxtverket men du kommer även att koordinera och följa upp verksamhetens projektredovisning samt effektivisera denna. Det är ditt ansvar att se till att redovisningen håller en hög kvalitet och är korrekt genom avstämning med redovisningskonsult internt. Som projektekonom arbetar du nära verksamheten och dina kontaktytor är främst interna med våra projektledare. Du kommer få driva på och utveckla denna nya roll och växa in i arbetet utefter de behov som finns, med siktet inställt mot en roll som projektcontroller.

Vi tror att du har relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet, gärna med inriktning redovisning och trivs i en akademisk värld där forskning och life science står i fokus. För att komma till din rätt och snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter ser vi gärna att du har arbetat 1-2 år på en ekonomiavdelning och fått erfarenhet ifrån ett större ekonomisystem. Du har goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av ekonomisystemet Fortnox är det positivt.

Som person är du analytiskt lagd, har lätt för att se mönster och skapa struktur samt har förmågan att hantera komplex data. Du tycker om att arbeta administrativt, skapa rapporter och att själv driva ditt arbete framåt samtidigt som du är serviceinriktad och trivs i en stöttande funktion. För att lyckas med detta är det av yttersta vikt att du är både noggrann och organiserad samt har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter. Din ödmjuka och prestigelösa sida gör att du kommer att passa bra in i vårt gäng.

Ytterligare information
Tjänsten kommer att påbörjas omgående och är på 100 %. Vårt kontor är centralt beläget på Medicinaregatan i Göteborg och vi sitter i en spännande och expansiv miljö där du får chans att möta många intressanta människor. Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult via SJR in Scandinavia men tanken är att tjänsten efter en period ska övergå till en direkt anställning hos oss på Sahlgrenska Science Park.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Scandinavia (SJR). Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag, dock senast 2016-09-28. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Liina Fagerberg på telefonnummer 031-750 33 91.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sahlgrenska Science Park skapar förutsättningar för att västsvenska tillväxtbolag startar och befintliga bolag inom life science-området stärker sin konkurrenskraft. Vi arbetar i nära samverkan med investerare, hälso- och sjukvårdens aktörer, akademin och forskningen. Vi erbjuder expertkunskap och erfarenhet på en affärsmässig grund tillsammans med ett stort nätverk inom näringslivet - regionalt, nationellt och internationellt. Vår vision är att Västsverige skall utvecklas till ett internationellt och attraktivt centrum inom life science.
Sahlgrenska Science Park ägs av Business Region Göteborg, Västra Götalandsregionen, Göteborgs universitet och Chalmers tekniska högskola. Med människan i fokus ökar vi möjligheten för företag, akademi och sjukvård att samarbeta.
+ Läs mer om företaget