Sigma IT Consulting · Publicerad 9 okt

Sigma Dynamics växer och nu söker vi fler hjältar som vill vara med och ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas! Vi söker därför dig som vill arbeta med utmanande finansärenden i Microsoft Dynamics AX på nationell och internationell basis.

Om rollen:

I den här rollen kommer du att ingå i vår specialistenhet Dynamics by Sigma och arbeta med varierande arbetsuppgifter där du på ett proaktivt sätt ta dig an kundens utmaningar i deras ERP- system och löser ärenden som berör finansdelarna. Du kommer bland annat att:

- Arbeta löpande med förbättringar av systemet

- Hålla i utbildningar för att ge kunder större förståelse för systemet

- Agerar preesale vid nya och befintliga leveransprojekt.

- Agerar länk mellan kunden och systemet.

Du ingår i Sigma Dynamics Application Management team och arbetar nära kunderna där du med din erfarenhet bidrar med förståelse för flöden och processer och stöttar kunder i att lösa ärenden samt är med och förbättrar och effektiviserar deras verksamhet.

Vem är du?

För att trivas i denna roll ser vi att du är en ordningsam, nyfiken kund och actionorienterad person som gillar att agera expert inom ditt område, som är finans. Du har med fördel erfarenhet av att arbete som affärsystemkonsult, kanske som trainee i ca ett år, minst version 2012, med fördel D365. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av samtliga moduler i finans, bla. account payable och account receivable.

Dina personliga egenskaper väger in tungt och det är viktig för oss att du är en drivande lagspelare med energi. På Dynamics by Sigma tar vi inte oss själva på för stort allvar och ser gärna att du inte heller gör det. Vi gör alltid vårt bästa och tillsammans skapar vi resultat att vara stolta över i en prestigelös atmosfär.

Placeringsorten är Stockholm eller Göteborg beroende på vad som passar dig bäst. Du utgår främst från Sigmakontor och är ute hos kund vid behov.

Vilka är vi?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till de som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande.

Sigma IT Consulting består av över 1500 specialister inom bland annat strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i 12 länder och på över 26 orter i Sverige.

På vår specialistenhet, Dynamics by Sigma levererar vi affärssystem baserad på Microsoft Dynamics. Vi implementerar, uppgraderar och förvaltar Dynamics 365 samt tidigare versioner. Vi är ett härligt gäng om ca 71 personer utspridda på orterna Stockholm, Linköping, Göteborg och Bangalore. Våra kunder finns mestadels inom tillverkningsindustrin och har påbörjat en mycket spännande digitaliseringsresa där vi är med och stöttar, påverkar och utbildar dem i deras mål om att bli ännu mer lönsamma. Du som konsult är experten och vi vill givetvis ha med dig för att bli det absolut starkaste teamet!

Låter kanon, men hur söker jag?

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med eller utan CV till ansvarig rekryterare Annie Axedin. Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt: annie.axedin@sigma,.se, 070 28 34 011.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga