Sigma IT Consulting · Publicerad 1 okt

Är du en AX applikationskonsult som tröttnat på uppdrag där du ständigt är på resande fot och umgås mer med säkerhetsvakten på flygplatsen än med dina kollegor? Vill du istället arbeta in house och fungera som en rådgivande funktion gentemot kunder inom våra områden trade&logistik och produktion för att sedan tillsammans med ditt team arbeta för att effektivisera kunder i deras digitaliseringsresa?

Om rollen:

Att arbeta som AX applikationskonsult inriktad mot T&L/prod i vårt Application Management team innebär att du är länken mellan systemet och kunden. Med din erfarenhet bidrar du med förståelse för flöden och processer där du stöttar kunder i att lösa ärenden och är med och förbättrar samt effektiviserar deras verksamhet.

I den här rollen kommer du att ingå i vår specialistenhet Dynamics by Sigma och arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att lösa ärenden som berör lager, produktion och distribution, hålla i utbildningar och workshops för att ge kunder större förståelse för systemet samt agera preesale vid nya och befintliga leveransprojekt.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en kund och actionorienterad person som gillar att lösa problem och agera expert inom ditt område som är, T&L/prod. Du har några år på nacken av att arbeta med Microsoft Dynamics, minst version 2012 R3. Vi ser även att du har erfarenhet av verksamhetsprocesser i logistik inom ERP, Shop Floor och Lean i produktionsmodulen.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper väger in tungt och det är viktig för oss att du är en lagspelare med energi som på ett strukturerat sätt tar sig an arbetsuppgifter. Du delar gärna med dig av din kunskap till andra, både kunder och kollegor. På Dynamics by Sigma tar vi inte oss själva på för stort allvar och ser gärna att du inte heller gör det. Vi gör alltid vårt bästa och tillsammans skapar vi resultat att vara stolta över i en prestigelös atmosfär.

Placeringsorten är i antingen Stockholm, Göteborg eller Linköping men kan även vara på annan plats beroende på vad som passar bäst. Du utgår till stor del från något av våra Sigmakontor och är ute hos kund vid behov.

Vilka är vi?

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till de som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter. Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande.

Sigma IT Consulting består av över 1500 specialister inom bland annat strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av

Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i 12 länder och på över 26 orter i Sverige.

På vår specialistenhet, Dynamics by Sigma levererar vi affärssystem baserad på Microsoft Dynamics. Vi implementerar, uppgraderar och förvaltar Dynamics 365 samt tidigare versioner. Vi är ett härligt gäng om ca 65 personer utspridda på orterna Stockholm, Linköping och Göteborg. Våra kunder finns mestadels inom tillverkningsindustrin och har påbörjat en mycket spännande digitaliseringsresa där vi är med och stöttar, påverkar och utbildar dem i deras mål om att bli ännu mer lönsamma. Du som konsult är experten och vi vill givetvis ha med dig för att bli det absolut starkaste teamet!

Låter kanon, men hur söker jag?

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med eller utan CV till ansvarig rekryterare Annie Axedin. Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte att ta kontakt: annie.axedin@sigma,.se, 070 28 34 011.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga