Sigma IT · Publicerad 5 jan 2021

Tycker du att det skulle vara roligt att få chansen att gå in i rollen som Scrum Master hos ett stort, expansivt och nytänkande företag? Sigma IT söker just nu en ny stjärna till verksamheten i Göteborg. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter, brinner för att coacha teamet till bättre arbetsmetodik och processer? Då är det här jobbet för dig!

Vänta inte med att söka - tjänsten tillsätts löpande!

Du kommer att arbeta på spännande uppdrag hos Göteborgsregionens främsta företag. Du kommer även att få möjlighet att vara en del av Sigmas Agile WoW. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av rollen som Scrum Master. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 5000 medarbetare i tolv länder.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna kontakta ansvarig rekryterare Jasmina Jarlevid, jasmina.jarlevid@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga