Sigma Industry West Group · Publicerad 7 feb 2020

Har du bred kunskap inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Är du driven, ansvarsfull och kommunikativ? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Sigma Industry West Group är en underkoncern inom Sigma och består av fem bolag, varav två utländska. De har nyligen skapat en gemensam ekonomifunktion bestående av 7 medarbetare inom ekonomi och administration och arbetar gemensamt över bolagen. Det är en spännande resa som Sigma Industry West Group just påbörjat och vi söker nu en Redovisningsekonom att förstärka deras fantastiska Finance Team med som vill vara med och skapa en ekonomifunktion i världsklass.

Tjänsten är ett vikariat på 1,5 år på heltid och du kommer att vara anställd av Sigma Energy & Marine AB. Du rapporterar direkt till CFO. Du kommer att ha en viktig roll i Sigmas Industry West Groups ekonomifunktion och kommer framförallt att ansvara för löpande redovisning, bokslut & rapportering för två bolag. Viktigt att du uppskattar varierande arbetsuppgifter, är social samt att du har god kommunikativ förmåga då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt. Stor vikt läggs vid personlighet samt att du delar uppfattningen med oss att "teamwork is the dreamwork".

Låter detta intressant då kan tjänsten som Redovisningsekonom på Sigma Industry West Group vara något för dig. Sök rollen och följ med på en spännande resa framåt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning & bokslutsarbete
  • Månatlig rapportering
  • Resultatanalys
  • Avstämning av skatter & avgifter
  • Utveckling av rutiner & processer
  • Månadsavstämningar
Din profil:

Vi tror att du är civilekonom och har minst 5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom finans och redovisningsområdet, kanske har du en bakgrund som revisor. Det är viktigt att du är en duktig redovisare och har god förståelse för redovisningsprocesser.

Som Redovisningsekonom hos Sigma Industry West Group är du en del i ett lag och de lägger därför stor vikt vid personlighet. Vi ser gärna att du är en person med driv, öppen, och social med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga och uppskattar flexibilitet i dina arbetsuppgifter! Det är viktigt att du är noggrann, driven och prestigelös med ett högt servicetänk. Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ samt är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du har ett bra affärssinne och har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med norsk redovisning.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Sigma med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi ser våra anställda som vår viktigaste tillgång. Sigma Energy & Marine levererar expertis inom subsea, förnybar energi, processindustri och marina applikationer. Vi är stolta över att vi kan leverera branschledande kompetens till globala företag genom att vara närvarande på plats men samtidigt ha en mycket väl utvecklad in-house verksamhet med över 100 anställda.

Som en del av Sigmagruppen erbjuder vi det bästa av två världar; stabilitet och entreprenörsanda. Sigma består av ett flertal bolag inom olika tekniska kompetensområden och har idag över 5000 anställda och partners med verksamhet i 14 länder. Detta gör oss till Sveriges största privatägda konsultgrupp.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga