Sigma Recruit · Publicerad 27 juli 2020

Driftledare till SUEZ i Göteborg

Är du en ansvarstagande person med ett stort intresse för ledarskap, administration och logistik? Vill du vara med och bidra till SUEZ framgångar? I rollen som Driftledare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Driftledare kommer du först och främst att utveckla, planera och leda och följa upp avdelningens dagliga verksamhet. Du leder ett team om 18 medarbetare (Miljöarbetare - chaufförer och gårdspersonal) med fullt personalansvar. Du kommer att rapportera till avdelningschefen. SUEZ sitter i fräscha, trevliga och ljusa lokaler Göteborg. Här präglas arbetsmiljön av goda möjligheter att få vara med och påverka.

Vem söker vi?

Till rollen som Driftledare söker vi framförallt dig som är ansvarstagande med personligt driv och som är en social person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbetsledning.

Vi ser gärna att du har
  • gymnasieutbildning.
  • B-körkort.
  • talar och skriver flytande svenska.
  • har god datavana.
  • Ledarerfarenhet.
För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad kan SUEZ erbjuda dig?

Du får ett spännande och självständigt arbete tillsammans med goda kollegor, medarbetare och kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar SUEZ med Sigma Recruit och du kommer att bli anställd hos Suez. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@sigma.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-08-18.

SUEZ är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus. SUEZ erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. Som en del av den internationella miljökoncernen SUEZ, med verksamhet i drygt 70 länder, är vi en samarbetspartner att räkna med.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga