Sigma Recruit · Publicerad Igår 00:00

Tänk att få möjlighet att arbeta hos en kapitalförvaltare i världsklass! På Andra AP-fonden känner alla att de har ett stort värde och att fondens värderingar långsiktigt värdeskapande, ansvar, respekt och ständiga förbättringar är en värdegrund som alla delar och lever efter. Här kommer du få möjligheten att lära, utvecklas och utmanas av oerhört engagerade, kunniga och kreativa människor. Som IT-chef på Andra AP-fonden kommer ditt mål att vara att skapa och implementera en IT-strategi men också att leda IT-enheten till att uppnå Andra AP-fondens visioner och organisationsstrategiska mål.

DIN VARDAG
Du kommer arbeta i ett litet team, nära både teknik och verksamhet. IT-enhetens dagliga verksamhet innefattar drift av verksamhetskritiska system, liksom att utveckla en infrastruktur som innefattar ett antal system och tjänster. Förutom att förstå verksamheten i sig måste du ha god insikt i verksamhetsprocesserna inom finanssystem, samt att översätta ledningens direktiv och mål till strategiska planer och styrning för IT-enheten.
Du kommer också att stötta, delta och leda flera utvecklingsprojekt. Projekten är ofta komplexa med höga krav på anpassning, samarbete och gränsöverskridande tekniska lösningar.

Hos Andra AP-fonden kommer du arbeta i en mycket stimulerande miljö med kompetenta och trevliga kollegor som brinner för att göra skillnad.

VEM ÄR DU?
Du drivs av en naturlig nyfikenhet och gillar nya utmaningar, du är en skicklig kommunikatör, blickar ständigt framåt och kan förmedla en vision. Du har ett brinnande intresse för IT frågor i allmänhet och IT strategier och IT arkitektur i synnerhet. Vi ser gärna att du har din högskoleutbildning inom IT (gärna i kombination med finans och/eller business) och flera års arbetslivserfarenhet.

För oss är det också viktigt att du är ”hands on” och kan tänka dig att utföra alla uppgifter som finns inom IT-avdelningen. För att lyckas i rollen behöver du vara entusiastisk, inspirerande samt ha erfarenhet av att leda andra och få en grupp att fungera väl. Du är pådrivande och har förmåga att kommunicera och framföra verksamhetsmål till IT-enheten, samt förmedla IT-enhetens tekniska hinder på ett verksamhetsnära språk. Vi värdesätter samverkan och förmågan att skapa konstruktiva och goda relationer. Vi är prestigelösa och sätter högt värde på att leverera bra service.

Det är ett stort plus om du har kunskap om Microsoft 365, SharePoint och upphandling av IT-tjänster hos en myndighet. Har du dessutom jobbat inom Finanssektorn och inom offentlig organisation är det mycket meriterande.

VILL DU VETA MER?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Hjälmered på 070-389 70 07 eller susanne.hjalmered@sigma.se

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Andra AP-fonden är en av norra Europas största pensionsfonder och förvaltar drygt 330 mdkr inom i princip alla tillgångsslag och över hela världen. Fonden är en trygg och stabil kapitalförvaltare som har ett viktigt uppdrag från riksdagen – att förvalta fondmedlen på sådant sätt att de blir till största möjliga nytta för försäkringen för inkomstgrundad ålderspension. Andra AP-fonden är en attraktiv arbetsgivare med drygt 60 medarbetare, som alla arbetar centralt i Göteborg. Några av de främsta inom sina respektive områden arbetar på fonden, som förvaltare, analytiker och andra specialister. Läs gärna mer på www.ap2.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Chef
Kontakt
Mejla Susanne Hjälmered

Inga fler liknande jobb tillgängliga