Sigma Young Talent · Publicerad 21 jan 2021

Är du redo för nästa steg i karriären? Hos vår kund finns nu en ypperlig möjlighet för dig som brinner för frontendutveckling och design.

Din vardag
Hos vår kund kommer du arbeta med utveckling och underhåll av den egna e-handelswebbplatsen. Som Frontendutvecklare blir du del av ett mindre team med utvecklare, därav är beslutsvägarna korta och arbetsuppgifterna varierade. När du är redo kommer du ges möjlighet att ta det övergripande ansvaret över allt vad design och UI/UX innebär hos vår kund. Det är med andra ord en fördel om detta är en riktning du vill göra i din karriär.

Till dina ansvarsområden som frontendutvecklare hör bland annat att säkerställa anpassningen av krav på webbdesign och användarupplevelse, optimera webbsidor för maximal effektivitet och säkerställa att alla delar av webbskapandet är konsekvent.

Konkreta exempel på arbetsuppgifter:
  • Utveckla funktioner för att förbättra användarupplevelsen
  • Säkerställa teknisk genomförbarhet för UI/UX-konstruktioner
  • Optimera applikationen för maximal hastighet och skalbarhet
  • Håll dig uppdaterad om nya tekniker
  • Upprätthålla varumärkeskonsistens genom design
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse för frontendprogrammering och design. Mest troligt har du en eftergymnasial utbildning samt något till flera års relevant erfarenhet. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du motiveras av att hitta nya lösningar och att ständigt hålla dig uppdaterad om nya tekniker. Vidare ser vi att du är en kommunikativ och ansvarstagande person med sinne för kvalitet.

Önskemål på erfarenhet:
  • Stark kunskap och erfarenhet av JavaScript och ReactJS
  • Erfarenhet av att skapa responsiv/reaktiv webbdesign med HTML och CSS
  • God förståelse för SEO-principer
  • Erfarenhet av webbplatser med e-handel
Vill du veta mer?
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail, har du däremot frågor gällande rollen går det bra att maila ansvarig rekryterare Sanna Andrén på sanna.andren@sigma.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om vår kund
Vår kund är ett ungt Göteborgsbaserat företag inom mode som snabbt vuxit till ett starkt varumärke på den internationella marknaden. Kontoret är beläget mitt i centrala Göteborg.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Sigma Young Talent tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga