Sigma Young Talent · Publicerad 16 feb

Har du nyligen tagit examen inom systemutveckling och vill få bästa möjliga start på din karriär? Vill du bli en del av ett globalt bolag inom fordonsbranschen där möjligheten att få arbeta med den senaste tekniken finns? Då kan det vara dig vi söker till denna tjänst med start till början på året.

Vi på Sigma Young Talent söker för kunds räkning dig som vill utvecklas inom .NET och få en bra start på arbetslivet inom systemutveckling.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden

Vår kund är en ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner, marin- och industrimotorer. Mer information om vår kund och deras produkter ges vid intervjutillfället.

Om rollen

Hos vår kund är du varje dag omgiven av motiverade kollegor som precis som du vill hitta de bästa tekniska lösningarna till komplexa problem. Vad dina intressen är och hur du är som person avgör vilket team du tillhör och vilken av vår kunds produkter du utvecklar.

Du blir en viktig del av utvecklingen av vår kunds prioriterade produkter som är uppbyggda i C# .NET. och det finns möjlighet att jobba både med front- och backendutveckling. Mobil utveckling har påbörjats för produkterna där du också har möjlighet att bli en del om det är här ditt intresse ligger.

Som junior .NET-utvecklare får du en gedigen introduktion till vår kunds produktportfölj och arbetsprocesser. Du blir en del av ett team på cirka 10 duktiga medarbetare som ger dig rätt förutsättningar för att se att du skall komma in i arbetsuppgifterna på bästa sätt. Teamen är krossfunktionella och samarbetet sker internationellt med utvecklare i till exempel Polen och Indien.

Beroende på vilket team du ingår i är arbetsmetodiken agil genom Scrum eller Kanban.

Din profil

Vi söker dig som:
  • Har en avslutad utbildning inom IT.
  • Har kunskap inom objektorienterad programmering.
  • Kommunicerar flytande på svenska och engelska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av C# .NET genom projekt från skolan, arbetslivserfarenhet eller egna hobbyprojekt.

För att passa in hos vår kund är du en person som gillar samarbete och att arbeta både självständigt och i team. Vi ser att du kan driva din egen utveckling framåt och inte är rädd för att ställa frågor. Vidare brinner du för problemlösning och teknik och vill vara med och påverka framtidens teknik inom fordonsbranschen.

Sigmas värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sofia Haugland - sofia.haugland@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga