Sigma Young Talent · Publicerad 16 feb

För vår kund Evolabel söker vi nu en junior testingenjör för en konsultrekrytering. Detta är en unik möjlighet för dig som vill vara med och skapa din egen roll. Stora utvecklingsmöjligheter erbjuds här.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden
Evolabel hjälper företag att effektivisera produktionen genom användarvänlig teknik av hög kvalitet. Företaget verkar internationellt och levererar världsledande patenterade produkter för industriell märkning. Deras kunder är företag med högt ställda kvalitetskrav. Som arbetsgivare erbjuder Evolabel en stimulerande arbetsplats med unik kunskap, passion för det de gör och fantastiska människor att arbeta och växa med.

På Evolabel kan du utveckla din kompetens i ett växande företag och de ser gärna att du stannar hos dem många år. De har högt i tak och sätter stort värde på varje enskild medarbetare. För rätt person finns stora möjligheter att vara med och påverka.

Om rollen
Inom branschen är Evolabel kända för deras unika produkter och goda kvalitet och kundkänsla. När företaget nu går in i en stark expansionsfas vill de säkerställa att kunden även fortsättningsvis får det allra bästa och söker därför en testingenjör.

Evolabels produkter innehåller en kombination av egenutvecklad mekanik, elektronik, och komplex mjukvara för att i slutändan ge en robust användarvänlig funktion. Som testingenjör arbetar du med allt från kravställning till test och verifiering av dessa system.

Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Bygga upp och driva en effektiv testprocess.
  • Testa produkter under utveckling.
  • Bygga testriggar med både mekanik och mjukvara.
  • Samarbete med mjukvaruavdelningen, supportavdelningen samt produktionen.
En möjlighet, men inte ett krav, är resa till världens alla hörn. Du förväntas då självständigt kunna lösa problem på plats och bygga relationer.

Din profil

Vi söker dig som trivs i en miljö med högt tempo och utvecklingstakt. Du kommer få ta mycket eget ansvar och måste självständigt kunna hitta balansen mellan kundens behov och vår strävan att alltid leverera det bästa.

Förmåga till helhetssyn och att kunna kommunicera dina bedömningar på ett vägvinnande sätt är mycket viktigt. Ett dokumenterat stort teknikintresse samt erfarenhet av programmering är absoluta krav. Hur du har tillskansat dig din kompetens inom mjukvara är dock mindre relevant.

Du har sannolikt någon typ eftergymnasial utbildning inom teknik/data/IT, men du kan också byggt dina kunskaper via arbete eller annan erfarenhet. Har du arbetat med Linux, Python eller C# är det meriterande, men inte nödvändigt.

Erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll mycket meriterande.

Då Evolabel har många internationella distributörer är ytterligare språkkunskaper utöver mycket god svenska och engelska en fördel. Vi värdesätter alla medarbetares delaktighet och förmåga att arbeta tillsammans, både inom bolaget och med våra kunder. Prestigelöshet, öppenhet och flexibilitet är därför viktiga ledord för oss. Det är mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och gillar att skapa och vårda relationer.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Om du är i slutet av studierna finns möjlighet att göra exjobb eller jobba deltid fram till examen.
Placering: Mölndal

Sigmas värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Sofia Haugland - sofia.haugland@sigma.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 apr
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga