Sigma · Publicerad 18 okt

Beskrivning av uppdraget
Vi söker en junior utvecklare med stort intresse för molntjänster. Du kommer ingå i ett av vår kunds utvecklingsteam där du kommer få vara med att skapa cloudlösningar utifrån användarperspektivet för några av Sveriges största teleoperatörer.

För denna roll söker vi dig som brinner för programmering och scriptning, gärna i C/C++ och eller Python. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med applikationsvisualisering och integration och är duktig på att sätta upp olika miljöer. För denna tjänst söker vi dig som är duktig på Linux-miljö och har erfarenhet inom molntjänster.

Då vi söker en junior talang är det meriterande om du har skrivit ditt exjobb inom molntjänster/cloud-lösningar eller har ett stort intresse inom området. Vi ser gärna att du har arbetat med infrastruktur tidigare och nu är intresserad av att utveckla dina kunskaper inom programmering.

I denna tjänst kommer du att arbeta i ett av vår kunds SCRUM Team bestående av andra testare och utvecklare. Du kommer att få ingå i en kunskapsspridande miljö som tror på sina medarbetare och där goda utvecklingsmöjligheter erbjuds i form av bland annat mentorskap.

Kompetenser
  • Vi söker dig som har Högskole - eller Civilingenjör inom datateknik, Software Engineer eller liknande akademisk utbildning.
  • Erfarenhet av utveckling i C/ och eller C++
  • Erfarenhet av Python
  • Goda kunskaper i Linux-miljöer
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Din personliga profil
För att trivas i rollen söker vi dig som är ansvarsfull, noggrann och en team-player som inte är rädd för att komma med nya tankar och idéer. Du har ett stort tekniskt intresse och är i början av din karriär och vill jobba på en arbetsplats där stora utvecklingsmöjligheter erbjuds. Du kommer att trivas i rollen om du ser dig själv som driven och tycker om att vara med och påverka.

Din ansökan
Du ansöker genom att trycka på länken via www.sigmaitc.se och sök upp tjänstens titel alt. knappen Ansök här nedan. Glöm inte att vi är noga med att du kan påvisa dina praktiska erfarenheter i form av länkar, portfolio, GITHUB-konto, LinkedIn-profil eller liknande hobbyprojekt. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Norman på johanna.norman@sigma.se alt 070 218 55 46.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga