Sigma · Publicerad 13 okt

Sverige - Göteborg

Scrum Master till Sigma IT Consulting

Vi på Sigma satsar stort inom vårt kärnområde – Sigma tConsulting! Här ingår Sigmas Test-, Java-, .Net-, R&D samt infrastrukturgruppering. Vi söker dig som vill vara med och göra oss till det bästa IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med sköna, kompetenta, stöttande kollegor och få möjlighet att jobba med en variation av stora och små kunder i Västsverige.

Vi är det stora bolaget med det lilla bolagets sammanhållning.

Sigma som arbetsgivare: Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling

Vårt kontor ligger fint vid vattnet med många grannar och restauranger i området. En bra start på veckan hos Sigma är våra gemensamma måndagsfrukostar. Och varför inte spela lite foosball eller playstation med dina kollegor när du ändå är här? Hos oss tillhör du, beroende på ditt kompetensområde, en mindre enhet med likasinnade som har månadsträffar, gemensamma mål samt aktiviteter utanför jobbet såsom bio och afterworks.

Förutom stimulerande arbetsuppgifter och kontinuerlig utveckling, bland annat i form av individuella utbildningspaket och certifieringar samt egna after work studies under betald arbetstid, erbjuder vi flextid och möjliggör arbete hemifrån när det kan göra vardagen enklare. Andra förmåner är t.ex. föräldraersättning med utfyllnad av lönen, generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och regelbundna hälsokontroller. Dessutom belönar vi med gemensamma resor när vi uppnått våra satta mål!

Sigmas konsultgrupp R&D Tech i Göteborg växer kraftigt främst inom inhouseuppdrag (merparten av våra uppdrag utförs i egna lokaler), men också hos kund. Vi fokuserar på konsulttjänster inom produktutveckling och våra projekt innebär ofta att du får jobba med utvecklingsarbete i teknikens framkant. Vi söker nu dig som är intresserad av att jobba som agil produktägare och som trivs i en tekniknära miljö.

Vi söker dig som har bakgrund inom systemutveckling och som har ett stort intresse av agila metoder. Som Scrum Master får du chansen att bygga upp och coacha ditt eget team samt att utveckla arbetsmetodik och processer. Du har en gedigen teknisk bakgrund och kan kombinera din roll som Scrum Master med en roll som utvecklare eller testare.

Vi söker dig som har2+ års erfarenhet av mjukvaruutveckling samt känner igen dig i flera av följande punkter:
  • Du drivs av att få en grupp att fungera, leverera och utvecklas.
  • Stort intresse att utveckla och leda människor
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av Agila metoder som Scrum och Kanban
  • Intresserad av teamutveckling
  • C++
  • Objektorienterade utveckling
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska
Det är dessutom meriterande med:
  • Scrum Master-certifiering
  • Telekom/radiobas-erfarenhet
Egenskaper: Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vi vill behålla den sköna atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Din sociala förmåga och respekt till kollegorna gör att våra medarbetare är duktiga lagspelare med en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper till andra.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Tillsättning och urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök genom att skicka CV samt personligt brev via länken nedan. Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig Helena Eide via mail: helena.eide@sigma.se eller ring 0725-200066.

Expect a better tomorrow!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare