Skanska Fastigheter Göteborg AB · Publicerad 14 nov

Vi söker nu för Skanska Fastigheter Göteborgs räkning en proaktiv Controller. Detta är en stor möjlighet för dig som vill bli en del av en internationell koncern där du har goda utvecklingsförutsättningar. I rollen kan vissa resor framförallt inom Norden förekomma. Som Controller kommer du att arbeta nära bolagets ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Controller:
  • Löpande redovisning
  • Vara behjälplig vid transaktioner (köp/försäljningar)
  • Medverka vid budget och prognosarbete
  • Finnas som support till projektledare och projektchefer


Kvalifikationer och erfarenhet


Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt minst fem års erfarenhet av en liknande tjänst. Har du tidigare erfarenhet från revisionsbyrå är det meriterande. Vidare arbetar du obehindrat i Excel och har du erfarenhet av Visma Control är det en fördel. Du kommunicerar utan svårigheter på Svenska och Engelska, i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att fungera i rollen som Controller är det viktigt att du har ett eget utvecklingsintresse samt har förmågan att ta egna initiativ. Som person är du prestigelös och kan enkelt arbeta tillsammans med andra, samtidigt som du även kan arbeta självständigt. Du har en hög serviceanda och bidrar till ett trevligt arbetsklimat.

Placeringsort: Göteborg

Om Skanska Fastigheter Göteborg AB

Skanska Kommersiell Utveckling Norden har i uppdrag att initiera, utveckla och sälja fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus i Norden. Vår spetskompetens är att identifiera rätt lägen och skapa en god arbetsmiljö som stimulerar företag och bidrar till deras framgång. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras största och viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare. Våra drygt 100 medarbetare är verksamma i sex regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skanska Fastigheter Göteborg AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Leinemar på 070-824 12 20. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Business controller, Controller, Business analyst, Aanalyst, Senior analyst, Sr. Analyst, Business Controller, Junior controller, Jr. controller, Senior controller, Sr. Controller, Controller manager, Pricing controller, Market controller, Sales controller, Financial controller, Reporting controller, Audit, verksamhetscontroller, analytiker, affärscontroller, revisor
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga