Störningsjouren i Göteborg · Publicerad 11 sept

Just nu söker vi en ekonomiassistent till Störningsjouren i Göteborgs växande verksamhet. Är du gymnasieekonom eller möjligtvis utbildad YH-ekonom? Är du kanske egen företagare eller under utbildning just nu och sugen på att börja testa på yrket som ekonomiassistent vid sidan av? Här finns möjligheten att, vid ett nära samarbete med ekonomichefen, stötta upp med ekonomirelaterade frågor och arbetsuppgifter.
Rollen omfattar en 50% tjänst där dina arbetstider är ca 4 timmar per dag mellan 07.00-13.00 med utrymme för flexibilitet och anpassning enligt överenskommelser. Uppdraget pågår under ett halvår med goda möjligheter till förlängning.
Låter det som något för dig? Lämna din ansökan redan idag - intervjuer sker löpande.

Vem du är:

Som person är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Du har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och kan jobba självgående. Eftersom ditt arbete kräver daglig kontakt med såväl interna som externa parter är det viktigt att du uppskattar och är en skicklig på samarbeten. Du har ett positivt mindset och en förmåga att se vad som behövs göras omkring dig.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Kartlägga statistik
  • Fakturahantering
  • Stöttning vid bokslut
  • Löpande bokföring
  • Ta fram underlag och prognoser
Arbetet kräver att du har kunskaper i Office-paketet och i synnerhet Excel. Meriterande är om du tidigare arbetat i systmen: Winst/Agresso, Hogia lön.

Om Störningsjouren i Göteborg

Störningsjouren står för Trygghet! På Störningsjouren finns ca 55 medarbetare som sitter i fina lokaler centralt i Focus-huset. Genom deras fem avdelningar erbjuder de tjänster som skapar trygghet och säkerhet i Göteborgs bostadsmiljöer. Störningsjouren hjälper de boende i störande situationer, hela dygnet, vardag som helgdag, året runt och driver också ett förebyggande arbete. Under 2017 mottogs hela 6 336 ärenden till Strörningsjuoren och man ser en ökning för varje år som går. Verksamhetens kunder är bostadsbolag i koncernen, flera av de största privata hyresvärdarna och bostadsföreningarna i Göteborg. Det finns ett nära samarbete med socialtjänst, sjukvård och annat samhällsstöd. Utifrån ett hela-staden-perspektiv och ett tydligt grannperspektiv bidrar de till tryggare livsmiljöer i Göteborg.
Störningsjouren är ett kommunalt bolag som motsvarar ett av sju dotterbolag i Framtiden-koncernen, en av landets största fastighetsägare. Framtiden-koncernen ägs av Göteborgs Stadshus AB som ingår i Göteborgs Stad.

Specialist inom Ekonomi

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga