St1 Refinery AB · Publicerad 29 juni

St1 är ett ledande energiföretag inom petroleumbranschen som producerar och säljer drivmedel till privatpersoner och företag, flyg och sjöfart. Företagets vision är att utveckla och kommersialisera nya, fossilfria bränslen. Raffinaderiet på Hisingen tillverkar etanol, gasol, flygfotogen, bensin samt diesel och eldningsoljor med låg svavelhalt. Anläggningen är i drift 24 timmar per dygn, 365 dagar per år. Nära en tredjedel av den värme som tillförs produktionsanläggningarna återvinns och leds till Göteborgs fjärrvärmenät.

Alla producerade kvaliteter uppfyller ställda miljökrav. Vi utför ett aktivt miljöarbete och är certifierade enligt EMAS och ISO 14001. Hög säkerhet och effektiv användning av resurser har en direkt påverkan på vårt resultat och på vår miljö och är högt prioriterade inom St1.

Vad kan vi erbjuda dig?

Trivs du i en arbetsroll där du får arbeta fysiskt samtidigt som du inte är rädd för att ta för dig i arbetsuppgifter? Hos oss erbjuds ett intressant och spännande arbete med mycket kontaktyta mot andra avdelningar inom raffinaderiet och möjlighet att utvecklas inom företaget. Dessutom erbjuder vi bonuslön, drivmedelsrabatt, träningsmöjligheter samt företagshälsovård.

Din arbetsplats och dina arbetsuppgifter

Arbetet är placerat inom raffinaderiets Underhållsavdelning som består av flera olika avdelningar som arbetar med allt från elarbete till underhåll av roterande och statisk utrustning. På Underhållsavdelningen arbetar idag ungefär 50 medarbetare och ytterligare underentreprenörer.

Du kommer att arbeta både med självständiga uppdrag, men också samarbeta med andra avdelningar inom raffinaderiet.

Fastighetsskötsel

Dagliga egna reparationer av byggnader såsom allmän fastighetsservice, måleri, snickeri, enklare VVS-reparationer är en del av arbetet. Du ska även vid behov hantera och ansvara för underentreprenörers reparationer och underhåll av byggnader och servicesystem.

Etanolfabrik

I arbetet ingår också att vid behov arbeta som servicetekniker på vår Etanolfabrik.
  • Ta emot leveranser
  • Övervaka fabrikens maskiner, system och process
  • Upprätthålla ordning och reda, genom att t.ex. städa
Arbetstiden är i huvudsak förlagt till dagtid, vid behov kan förskjuten arbetstid förekomma.

Vem är du?

Du är en erfaren hantverkare med kunskap och ett genuint intresse för fastighetsskötsel. Du har praktisk erfarenhet om reparationer och underhåll av byggnader samt dess servicesystem.

Du trivs med att arbeta praktiskt och arbetar hela tiden lösningsorienterat samtidigt som du har struktur i ditt arbete. Du trivs med att ta ansvar och driver ditt arbete självständigt.

Då du har stor kontaktyta gentemot andra avdelningar inom raffinaderiet har du god förmåga att uttryckta dig tydligt och väl på svenska i såväl tal som skrift.

Då arbetsuppgifterna innebär jobb i vårt datoriserade underhåll- och styrsystem krävs att du har god datorvana.

Hur söker jag tjänsten?

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt om du är intresserad, dock senast den 20 augusti 2018. Ansökan skickas till jobb-goteborg@st1.se. Märk ansökan
"Servicetekniker".

För frågor om arbetet är du välkommen att kontakta Underhållskoordinator Mikael Noring, telefon 031-744 6456.

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sarah Westas Björklund, HR Partner, på telefon 031-744 62 47.

För frågor av facklig karaktär
  • Peter Danielsson, IF Metall, 031-744 6000 (vxl.)
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.
+ Läs mer om jobbet