Stena Fastigheter AB · Publicerad 20 sept 2021

I rollen som fastighetsvärd är du ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter i något av våra områden. Du representerar Stena Fastigheter Göteborg inför hyresgästen, hanterar felanmälan, ronderar, svarar på allmänna frågor samt planerar och koordinerar besiktningar, underhåll och enklare reparationer med hyresgästen och/eller hantverkare. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från hyresgästen och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. Stena Fastigheter arbetar främst digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator.

Som fastighetsvärd på Stena Fastigheter Göteborg har du en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val och att ständigt vilja utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett hållbart och affärsmässigt sätt.

Du är ansvarig för den dagliga driften av dina fastigheter i något av områdena. Du representerar Stena Fastigheter Göteborg inför hyresgästen, hanterar felanmälan, ronderar, svarar på allmänna frågor samt planerar och koordinerar besiktningar, underhåll och enklare reparationer med hyresgästen och/eller hantverkare. Du har stort kundfokus, trivs att hantera alla typer av frågor från hyresgästen och du är duktig på att bedöma tekniska problem som uppstår. Vid avflyttningsbesiktningar är du den som tar beslut och gör en bedömning och beställer inre underhåll i våra bostäder. Stena Fastigheter arbetar främst digitalt och du sköter serviceanmälningar och beställningar via handenheter eller dator.

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll som innefattar både teknik, kundrelationer och administration. Vi lägger även stor vikt vid din personlighet och ser det som en självklarhet att du är praktiskt lagd, serviceinriktad och tycker om att träffa människor. Du är öppen, ansvarsfull, noggrann och prestigelös. Du har B-körkort, god datavana och goda kunskaper i både svenska och engelska.

På Stena Fastigheter har vi en stark medarbetarkultur där vi tar hand om varandra. Hos oss får du vara med och bidra till en positiv förändring, i stort och litet, och arbeta med kollegor som är öppna, innovativa, professionella och omtänksamma. Vi tror på gott ledarskap och goda relationer, och lägger stor vikt vid den enskilde individens utveckling och möjligheter.

Låter detta som en roll för dig? Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Sista ansökningsdag är den 18 oktober men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stena Fastigheter utvecklar städer och förvaltar med omtanke. Vi är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och ingår i Stena Sfären. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 25 000 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Real Estate. Vi är idag 300 medarbetare som arbetar värderingsstyrt och med omtanke om kunden som ett av våra ledord. Hållbarhetsfrågorna står högt på agendan och genom arbetssättet relationsförvaltning sker områdesutvecklingen tillsammans med de boende och andra intressenter för att skapa attraktiva områden där människor trivs och bor kvar länge. Läs mer på www.stenafastigheter.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga