Stena Fastigheter AB · Publicerad Idag 08:10

Stena Bygg söker nu en driven och strukturerad Controller som vill ha utmaningar och gillar att arbeta med siffror och människor. Stena Bygg är ett dotterbolag inom Stena Fastigheter och ansvarar för all nyproduktion från idé till färdigställande av projekten. I rollen som Controller kommer du att arbeta med att supportera och stödja projektorganisationen i den ekonomiska utvecklingen av projekten. Du rapporterar till Ekonomichefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Uppföljning av ekonomiskt utfall och projektavvikelser
  • Projektredovisning
  • Uppföljning av kvalitén i projekt och resultatenheter enligt verksamhetsstyrningsmodellen
  • Säkerställa och utveckla rutiner och processer i verksamheten
  • Skapa gränssnitt mot operativa verksamheten
  • Systemansvarig och Super User för projektuppföljningssystem inom Stena Bygg
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande och flera års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i finansieringsfrågor och fastighetsekonomi, samt juridisk kunskap kopplat till bolagsrätt. Du har också goda kunskaper inom beskattning och moms. Det är en fördel om du tidigare har arbetat inom bygg eller fastighetsbranschen, men inget krav. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas och passa in i rollen som Projekt Controller på Stena Bygg skall man vara en lagspelare som inte är rädd att ta initiativ, ställa krav och utmana verksamheten. Analytisk förmåga och få saker gjorda är viktiga egenskaper samt att ha drivet och viljan att ständigt arbeta med förbättringar. Man kommer att ha många personliga kontakter och det är viktigt att man kan kommunicera och förmedla sitt budskap till olika mottagare.

Placeringsort: Göteborg

Om oss

Stena Fastigheter ingår i Stena Sfären och är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar totalt cirka 2,1 miljoner kvadratmeter fördelat på 23 700 bostäder och 2 700 lokaler i Göteborg, Malmö och Stockholm samt Lund, Lomma och Uppsala. Utomlands bedriver vi verksamhet via Stena Realty. Stena Bygg ansvarar för all nyproduktion inom Stena Fastigheter. www.stenafastigheter.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stena Bygg med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Heidi Höyem på 070-513 16 22. Intervjuer och urval kommer att ske löpande från 19 augusti. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 augusti. 2019. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!

Sökord: Project controller, Controller, Business controller, Area controller, Junior controller, Jr. controller, Sales controller, Division controller, Financial controller, Reporting controller, FP&A, verksamhetscontroller, verksamhetsekonom, divisionsansvarig, affärsområdescontroller, KP
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Övrigt
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga