Stena fastigheter förvaltare 2021 · Publicerad 13 okt 2021

Stena Fastigheter hyr ut, säljer, förvaltar och bygger nya bostäder och lokaler. När vi förvärvar och förvaltar fastigheter gör vi det för att få möjlighet att utveckla staden och människorna som bor i den. För oss innebär det att ta hand om det som redan finns och bygga nytt där det behövs. Vi arbetar systematiskt och har ett progressivt hållbarhetsarbete som innefattar allt från att säkerställa hyresgästens trygga vardag till att nå FN:s globala mål. Vi tar hand om hus och utvecklar städer, för människa och miljö!

Som kollega hos oss är du med och skapar trivsamma kvarter samtidigt som du får utvecklas och skapa en positiv förändring.

Rollen

Som förvaltare ansvarar du för att driva affärsutveckling av ett till dig tilldelat bestånd av fastigheter. I den här tjänsten ligger det aktuella beståndet i centrala Göteborg och består främst av bostäder med inslag av lokaler. Du har personalansvar för en trygg och erfaren grupp om tre fastighetsvärdar. Ditt arbete är både operativt och strategiskt och du rapporterar till fastighetschef Anders Hellgård. Du leder hela teamet med fokus på utveckling och att skapa effektivitet och högre affärsfokus i hela gruppen.

Dina dagliga arbetsuppgifter är varierande där du stöttar och coachar din personalgrupp. Du är ytterst ansvarig för att fastighetsvärdarna sköter serviceprocessen. I rollen ingår budgetansvar och attestering. Du är övergripande ansvarig för lönsamhet, utveckling samt nöjda kunder och medarbetare. Du driver på ett affärsmässigt sätt utredningar och tar fram styrdokument och tekniska kalkyler för hur ditt bestånd ska utvecklas och höja nivån på dessa fastigheter. Du kartlägger vad som ska göras och ser sedan till att det händer. En del projekt driver du själv och större projekt som till exempel stamrenoveringar driver du tillsammans med intern projektledare. Tillsammans med stödfunktioner och fastighetschef planerar du genomföranden och lägger tidplaner och tar ansvar för hur dialogen med hyresgästen ska se ut innan och under pågående arbete.

Som förvaltare på Stena Fastigheter har du en nyckelfunktion i arbetet med att bli kundens första val och att ständigt utveckla fastigheterna och förvaltningen på ett affärsmässigt sätt. Du erbjuds ett självständigt arbete med stor utvecklingspotential.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med akademisk examen inom teknik och/eller fastighet och några års erfarenhet av förvaltarrollen där du drivit ett fastighetsbestånd med budget och resultatansvar. Du är ansvarstagande och har högt affärsfokus. Vidare har du erfarenhet av personalledning eller arbetsledning och är van att delegera arbetsuppgifter, stötta och coacha medarbetare. Som person har du integritet, ett driv att komma framåt och du har lätt att se helhetsperspektiv. Du är öppen och utåtriktad och du har en pedagogisk förmåga att få andra med dig. Du är effektiv och strukturerad och har god förmåga att navigera i en snabb och dynamisk arbetsmiljö.

Vi erbjuder

På Stena Fastigheter har vi en stark medarbetarkultur där vi tar hand om varandra. Hos oss får du vara med och bidra till en positiv förändring, i stort och litet, och arbeta med kollegor som är öppna, innovativa, professionella och omtänksamma. Vi tror på gott ledarskap och goda relationer, och lägger stor vikt vid den enskilde individens utveckling och möjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Stena Fastigheter med Jerrie och du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller cecilia.jarlsmark@jerrie.se Sista ansökningsdag är den 10 november. Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag där vi förvaltar 26 000 bostäder och 1 250 lokaler i storstadsregionerna. Vår nyproduktion har tydliga mål och ska fylla upp med funktioner som saknas. Vi har ett progressivt hållbarhetsarbete som innefattar allt från att säkerställa hyresgästens trygga vardag till att nå FN:s globala mål, såväl socialt som ekonomiskt och miljömässigt. Vi kallar det stadsutveckling med omtanke! Internationellt bedrivs verksamheten i Stena Realty.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Fastighet
Underkategori
Förvaltare

Inga fler liknande jobb tillgängliga