Swisslog AB · Publicerad 7 sept 2021

OM TJÄNSTEN:
Friday söker för Swisslogs en duktig uvecklare till rollen som tekniklead. i rollen kommer du att bli den som har ansvar för teknisk arkitektur, driver arbetet med change orders samt planerar dagligt jobb i gruppen rent tekniskt. Du kommer att ingå i ett utav Software-teamen som arbetar med allt från nyutveckling till drift och supportärenden rörande Swisslogs plattform som möjliggör en dynamisk lagerautomation.

I utvecklingsprojekten är olika och det finns mycket roliga problem att lösa; flödena i lagret skall optimeras, databasbelastningen skall balanseras och användarupplevelsen skall bli den rätta. Ofta arbetar man projektbaserat där varje team har många olika förmågor och där du som tekniklead får möjlighet att sätta fokuset för gruppen och vara den som kan hjälpa till vid komplexa problem och se till att man har rätt planering i arbetet.

I teamet råder härlig stämning där du inte behöver oroa dig över dina intressen för här pratas det om allt från sport, hobbyprojekt och hemmapill till filosofiska diskussioner och musik. Man genomgår nu en spännande fas, där man ser många nya tekniker komma in i vardagen som automatiskt robotplock, AI-implementationer och implementationer av Industri 4.0 där du kommer in och får vara med på resan.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en uttagen högskoleexamen med IT, Mekatronik eller teknikrelaterad inriktning
  • Har minst ett års tidigare erfarenhet av Java-utveckling
  • Har omfattande erfarenhet av arbete med databaser
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande (ej krav) om du har kunskaper inom följande områden:

* Realtidsapplikationer

Du är bra på att lyssna, kommunicera och du är bra på att presentera lösningar för andra. Du tar egna initiativ genom att komma med nya förslag på lösningar och sätter igång aktiviteter mot önskat mål. Problemlösning är vad du går igång på där du inte ger dig förrän du gått till botten med varför något blivit fel.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vi formar framtidens intralogistik och omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och agilitet. Robotinnovation och Industri 4.0 innebär att våra automationslösningar alltid är redo för framtiden. Genom att analysera och förstå din data optimerar vi prestandan för din verksamhet. Våra kompletta lösningar omfattar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundtjänst samt teknik och mjukvara av högsta kvalitet som skräddarsys för specifika krav i just ditt företag.Med drygt 2 000 medarbetar över sex kontinenter är vi en ledande aktör när det kommer till automatiserade lösningar inom logistik. Störst fokus i Göteborgskontoret, med ca 100 medarbetare, är mot automatiserad logistik där många företag som Stadium, Arla och Sportamore använder vår dynamiska lagerautomation.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen på sikt är att du blir rekryterad till vår kund.

STARTDATUM:
Augusti/September - enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, dagtid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga