TNG Group AB · Publicerad 4 feb 2021

Rekryteringskonsult till innovativa TNG i Göteborg som vill jobba fördomsfritt med rekrytering och interim

Har du jobbat ett tag med traditionell rekrytering och bemanning? Vill du få möjlighet att fortsätta utveckla ditt sätt att matcha kund med rätt kandidat på ett kompetensbaserat och fördomsfritt sätt? Då vill vi att du är med och utvecklar TNG vidare i Göteborg! Här får du vara med i ett kunnigt team som utmanar traditionell rekrytering med en vetenskaplig och fördomsfri rekryteringsprocess, där kund- och kandidatupplevelsen står i fokus. Nyfiken? Läs vidare och varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, interim och bemanning varje dag. Och vi gör det på riktigt. Vi har utvecklat och investerat i de modernaste metoderna och digitala verktygen för att hjälpa dig med din affär, något som också får god respons från våra kunder och kandidater.

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare. Hos oss är alla med och påverkar utvecklingen av vår verksamhet både kort- och långsiktigt.

Hos oss kommer du få jobba med;
  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
  • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
  • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
  • En utvecklande tjänst där du är med och vidareutvecklar våra erbjudanden och metoder.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsansvarig rekryterare kommer du vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. Tillsammans med kundansvariga ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra och objektiva rekryteringar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesser i samarbete med konsultchef.

Du kommer:
  • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering, interim och bemanning av tjänstemän, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.
  • Driva och utveckla dina kundsamarbeten, samt skapa nya affärer.
  • Få stöttning av konsultchef i dina interims- och bemanningsuppdrag.
  • Självständigt och tillsammans med kundansvarig utveckla nya kundsamarbeten.
  • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester, vår transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina rekryteringsprocesser. Du kommer behöva styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i ett högpresterande team av kundansvarig, affärsansvariga rekryterare och konsultchef. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på ett co-working kontor (United Spaces) i centrala Göteborg och vid hemmakontoret beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.

VEM ÄR DU?

För att snabbt lära dig TNG och kunna leverera krävs att du tar ansvar och har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess. Du har en tydlig målfokusering och skapar goda resultat samt relationer med kunder och kandidater. Du har ett positivt inflytande på verksamheten genom att se och ta tillvara på affärsmöjligheter samt främja nytänkande, innovation och samarbete. Uppföljning av ditt arbete och dina processer är en viktig del i rollen, därför ser vi att du även är strukturerad och kan arbeta systematiskt.

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du ha skaffat dig praktisk kunskap av att genomföra rekrytering och interimsuppdrag av olika sorters roller till extern kund. Du bör även ha erfarenhet av tjänsteförsäljning. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att aktivt kontakta kandidater är det meriterande, då vi inom många områden erbjuder även denna tjänst. Då du dagligen kommunicerar med kunder och kandidater både inom och utanför Sverige ska du ha mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga