TNG Group AB · Publicerad 8 nov

Gillar du siffror och har ett öga för detaljer? Till kommunalt bolag i Göteborg söker vi nu dig vill jobba som ekonomiassistent.

Vår kund i Göteborg som verkar inom offentlig sektor söker nu dig som vill jobba som ekonomiassistent. Så nu söker vi nu dig som vill ha en ansvarsfull roll och som är noggrann i arbetet med ekonomi. Passar det in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I din framtida roll som ekonomiassistent får du en möjlighet till att vidare utvecklas och införskaffa nya kunskaper inom ekonomi. Du får verka i ett spännande bolag som jobbar med utveckling och som jobbar nära näringslivet samt den offentliga sektorn. Du får en viktig roll i ekonomiarbete där du får bidra med din noggrannhet och ansvarstagande till ekonomiavdelningen.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Utbetalningar
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete
Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen kan tillkomma utöver nämnda arbetsuppgifter.

Rollen innebär också

Du kommer jobba på en ekonomiavdelning med 13 personer som jobbar med controlling och redovisning. Din framtida roll är inom gruppen som jobbar med redovisning. Du sitter i fina kontorslokaler på Lindholmen och du jobbar dagtid med flextid.

Tjänsten är ett initialt ett bemanningsuppdrag på sex månader där du jobbar som konsult hos vår kund. Efter sex månader kommer det finnas möjlighet till anställning hos vår kund. Något som går helt i linje med vår vision om en mer hållbar arbetsmarknad.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som minst har ett års erfarenhet av att arbeta med ekonomi, gärna i rollen som ekonomiassistent. För att vidare lyckas i rollen ser vi att du är ansvarstagande, prestigelös och är noggrann i ditt arbete. Du har en god socialförmåga och samarbetar väl med andra då du arbetar tätt med kollegor i arbetsgruppen. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Agresso och goda kunskaper inom MS Officepaketet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent