TNG Group AB · Publicerad 27 juli 2020

Vi söker en chef till projektavdelningen på marinföretag i Göteborg!

Har du en bakgrund som chef och teknisk projektledare med erfarenhet av marinteknik? Nu söker vi dig som vill jobba med internationella projekt inom den marina industrin hos vår kund i Göteborg. Här får du som chef inom projektavdelningen leda tekniska projektledare och även själv vara delaktig i projekten.

Du som har tidigare erfarenhet inom marin, sjöfart eller processindustri har här chans att få vara med på en spännande resa mot en mer hållbar miljö! Start är augusti och urvalsprocessen påbörjas 3 augusti och ansvarig rekryterare finns tillgänglig för eventuella frågor från detta datum också. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en roll med ansvar för att leda en grupp inom projektavdelningen. Du planerar och fördelar arbetet utifrån beläggning och ansvarar för att säkerställa en hög leveranskapacitet från din grupp.

Vidare erbjuds du:
 • Arbete på ett dynamiskt samt expansivt företag med hög förändringstakt
 • Verka i ett företag som bidrar till en renare och grönare miljö.
 • En verksamhetsnära tjänst där du får arbeta projektbaserat med ny teknik.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:
 • Planering av resurser och uppgifter i enlighet med avdelningens aktivitetsnivå
 • Rekrytering till teamet och support vid andra rekryteringar kopplade till projektaktivitet
 • Hantera årliga utvärderingsdialoger enligt standarder och upprätta dokumentation
 • Hantera och godkänna kostnadsrapportering för din personal i tidsrapporteringssystemet
 • Hantera och godkänna tidrapportering
 • Delta i och ge input till årlig lönerevidering
 • Vara med och utveckla projektledningsarbetet
 • Utveckla avdelningens anställda genom coachning, utbildning eller andra lämpliga åtgärder
 • Underlätta och förbättra kommunikationen med de andra avdelningarna
 • Utföra olika interna uppgifter eller projekt inom projektavdelningen
 • Stödja projektavdelningschefen med månatlig rapportering till ledningen
 • Agera som projektledare vid behov för både interna och kundkontrakt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas med start i augusti. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Vi är även intresserad av dig som vill jobba som underkonsult!

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har en högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande. Du har många års erfarenhet av att bedriva teknikprojekt inom process- eller marinindustrin. Du har också tidigare chefserfarenhet med fokus på att utveckla din personal och skapa bra teamarbete. Du har god vana av att förhandla kontrakt och trivs mycket bra i den rollen. Du trivs också med många kontaktytor och som person har du en bra kommunikativ förmåga. Företagets koncernspråk är engelska och vi ser att du är trygg med att använda engelska i arbetet, både i tal och skrift.

Som person har du ett positivt tankesätt där du erbjuder stöd och ger vägledning till gruppmedlemmarna när det behövs. Du har en äkta passion för teknik och kommer från en teknisk bakgrund. Du strävar efter att hjälpa och utveckla andra och att prestera som ett team. Du uppskattar att du arbetar i en internationell miljö där du träffar och arbetar med människor från flera olika kulturer. Du är van vid att arbeta mot tidsfrister och är korrekt, strukturerad och ansvarsfull. Du känner dig också bekväm att fatta beslut och är lösningsorienterad när du arbetar.

INTRESSERAD?

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga