TNG Group AB · Publicerad 21 apr

Vi söker en erfaren löneadministratör och lönespecialist som trivs i en konsultativ roll med varierande uppdrag inom lön!

Vill du som specialist inom lön och avtal ta dig an olika uppdrag och utmaningar hos en bredd av företag? Uppskattar du att jobba självständigt som lönekonsult? Då har vår kund en spännande tjänst att erbjuda dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund söker nu ett tillskott till sitt löneteam och erbjuder en trevlig och dynamisk arbetsplats i fina lokaler mitt i stadskärnan Göteborg. Du får under frihet arbeta med dina egna kunder i den här konsultativa rollen samtidigt som du har professionella medarbetare vid din sida.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Månadsvis ta fram löner inklusive hantering av sjuklön och semesterlön
  • Administrera utläggsredovisningar och reseräkningar
  • Besvara frågor om lön och kollektivavtal från kunder och medarbetare
  • Administrera personaldokumentation såsom anställningsavtal och arbetsgivarintyg
  • Hantera tjänstepensioner
  • Lösa lönerelaterade problem med hjälp av gällande regelverk och kollektivavtal
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då vår kund är ett konsultbolag så innebär rollen att du har ett löneansvar för dina egna kunder där du agerar bollplank och externt stöd i allehanda frågor rörande lön och avtal. Kunderna kan variera från små till stora företag och uppdragen kan vara av kortare eller längre form.

VEM ÄR DU?

Som lönekonsult behöver du ha en eftergymnasial utbildning riktad mot lönehantering och/eller några års erfarenhet av att arbeta med löner för tjänstemän och kollektivanställda, gärna från flera olika bolag. Har du arbetat med löner för hundratals anställda per månad är det meriterande samt erfarenhet av reseräkningar och tolkning av kollektivavtal. Vi räknar med att du har arbetat med affärssystem som Visma, Hogia, FlexLön, Agda, SAP eller liknande.
Som person har du hög integritet, med tanke på tillgången till känsliga uppgifter på företaget, är noggrann samt arbetar effektivt och strukturerat, så att lönerna blir korrekta. Eftersom lönearbetet är intensivt i perioder bör du även vara stresstålig då kontakterna med dina kunder under dessa perioder även blir tätare.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget