TNG Group AB · Publicerad 31 mars 2021

Är du en erfaren processingenjör inom rörsystem och pumpar, vill du leda ett team ingenjörer på plats i Göteborg?

Nu har du chansen att få leda ett processteam där du kommer att vara ansvarig för en grupp process och röringenjörer som arbetar med SOx-avgassystem. Vår klients uppdrag är att tillhandahålla teknik för att möjliggöra en grönare industri. Vill du hjälpa dem att främja en hälsosam planet för kommande generationer?

Vi letar nu efter en Linjechef till processavdelningen som kommer att stärka klientens Engineering Department. Uppdraget börjar så snart som möjligt och kandidater som är tillgängliga omgående kommer att prioriteras. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara en del av ett marknadsledande, innovativt och globalt företag med fokus på grön teknik för kommersiella fartyg. I en öppen och inspirerande miljö kan ditt bidrag göra skillnad. Vår klient erbjuder stor potential för personlig och professionell utveckling. Att attrahera de bästa kandidaterna är ett centralt fokus för dem för att fortsätta att utveckla och växa som företag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Linjechef för processteamet kommer du att vara ansvarig för en grupp process och röringenjörer som arbetar med SOx-avgassystem.
 • Designarbetet består av att använda beprövade modeller och simuleringar för att utveckla detaljerade hydrauliska analysatorer och dimensionering av utrustning, inklusive fartygsanpassning- och rörsystem.
 • Du kommer att säkra och strukturera processdesign, leda, planera och distribuera arbetet i ditt teamet.
 • Du skall granska, godkänna ritningar, beräkningar, projekt- och tekniska specifikationer och är kontaktperson för andra tekniska discipliner samt RnD.
 • Leda ingenjörer i ditt team med kompetensutveckling, godkännande av tidrapporter, lönegranskning, ge tillsyn och vägledning i enlighet med organisationens policyer och rutiner etc.
 • Överse resursplanering, support och coaching för att skapa förutsättningar för ditt team.
 • Kontakta leverantörer och granska dokument som ritningar, datablad, specifikationer och beräkningar.
 • Skapa / uppdatera funktionsspecifikationer, utföra orsak- och effektanalyser, FMEA- och HAZOP-studier med rapporter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Ditt team kommer att bestå av cirka 8 ingenjörer och i en ledande roll kommer du att säkra och strukturera processdesignen, leda, planera och distribuera arbetet inom teamet. Vår klient har ett modernt kontor i Göteborg med bra förbindelser till kollektivtrafiken. De verkar internationellt och rollen kan också omfatta vissa affärsresor till leverantörer / tillverkare och varv i Asien och Europa.

Vi kommer att starta vår urvalsprocess omgående och se till att skicka ditt CV på engelska.

Uppdraget börjar så snart som möjligt och initialt kommer du att vara anställd hos TNG. Som anställd konsult av TNG omfattas du naturligtvis av kollektivavtal, försäkrings- och friskvårdsbidrag. Uppdraget är långsiktigt och vi letar också efter dig som är intresserad av att arbeta som interimkonsult.

VEM ÄR DU?
 • Stor erfarenhet från processdesign av rörsystem, pumpar och kemiska doseringssystem.
 • Process / mekanisk bakgrund och en erfarenhet från liknande produktionsverksamheter.
 • Universitetsexamen i processteknik och / eller kemiteknik.
 • Bevisade starka ledaregenskaper med erfarenhet som ledare på grupp- eller linjenivå.
 • Omfattande erfarenhet av kemiteknik med fokus på anordningsteknik eller motsvarande.
 • Flytande engelska, både i tal och skrift, även svenska är meriterande.
För att lyckas i denna position ser vi att du är:
 • Lyhörd med god samarbetsförmåga och kan engagera och motivera andra.
 • Ha en bra förmåga att strukturera och organisera ditt arbete för att driva och utveckla teamet framåt.
 • Är representativ, kommunikativ och med ett serviceinriktat tillvägagångssätt.
 • Är energisk, analytisk och prestigelös.
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga