TRST Media AB · Publicerad 18 mars 2020

Till vårt kontor i Göteborg söker nu Trust Media en Säljare.

Rollen är säljorienterad och arbetet är till 100 % riktat mot försäljning. Start: Omgående.

Omfattning: Heltid, 09:00-16:00 Måndag-Torsdag, 09:00-15:00 Fredagar.

Lön: Månadslön, med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak.

Varför Trust Media?

Vill du att varje dag ska vara den andra lik? Vill du tjäna "lagom" mycket pengar och ha någon ynka procent i löneökning varje år? Vill du bara sitta av din arbetstid framtill helgen? Vänligen läs INTE vidare. Då är du inget för oss!

Vill du istället att varje dag ska vara dynamisk, mångsidig och fullständigt sensationell? Vill du jobba 6 timmar om dagen? Då har du hittat hem. Mitt i centrala Göteborg erbjuder vi dig möjligheten att vara med i Sveriges vassaste säljkoncerner. Hos oss kommer du att frodas i en miljö av optimistiska och otroligt kompetenta människor som kommer dra ut det bästa du har inom dig!

Din roll!

Här vill vi att du mår bra, har roligt och säljer som bara den i en miljö där arbetet dagligen sker till mångt och mycket under eget ansvar.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är en glad och positiv människa som har viljan att driva dig själv att bli bättre. Har du erfarenhet av försäljning är det bra men ännu viktigare är det att du är dedikerad till att lära och utmana dig själv. Vi vill att du kommunicerar obehindrat på svenska och är lösningsorienterad. Är du inte ovanstående och har ambitionen att bli det är det aldrig för sent!

Kravställningen är hög, på oss och på dig! Tjänsten innebär eget ansvar för din kundstock, budget och dina egna kundrelationer. Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå, är målmedveten och kundfokuserad.

Vi erbjuder dig!

En dynamisk och kreativ arbetsmiljö, möjligheten att tjäna otroliga pengar och fantastiska arbetstider mitt i Göteborg! Hos oss arbetar man endast 29 timmar i veckan, måndag till torsdag 09:00 – 16:00, med lunchrast mellan 12:00-13:00 och fredagar till 15:00.

Frågor om tjänsten besvaras av Alexander Gällström på mail alexander.gallstrom@trustmedia.se eller telefon: 0762-615153

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Trust Media är ett nystartat säljbolag i centrala Göteborg där två av Västsveriges starkaste mediabolag gått samman. Vi jobbar inom B2B och hjälper företag med marknadsföring på sociala medier.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från TRST Media AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga