Tamro AB · Publicerad 1 feb

Vill du jobba med ekonomi i en verksamhetsnära roll? Nu söker vi dig till Tamro som vill jobba som financial controller!

Vill du jobba med ekonomi inom ett branschledande företag där du får en en möjlighet att arbeta nära verksamheten? Till Tamro i Göteborg söker vi dig som vill anta utmaningen i ett interimt uppdrag som financial controller i minst ett år,med önskad start i april. Här får du jobba på ett företag med det viktiga uppdraget att som oberoende aktör leverera läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande uppdrag på ett år där du får arbeta utåtriktat och självständigt i ett stabilt och spännande logistikföretag. Vidare erbjuder vi dig:
  • En verksamhetsnära roll.
  • Ansvarsfull roll inom ekonomi och controlling.
  • Möjlighet att införskaffa nya kunskaper om logistikbranschen.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER
  • Rapportering och analys av bokslut
  • Analys (inkl. ad-hoc), kontroll och åtgärdsförslag av personal- samt transportkostnader.
  • Upprätta prognoser för distribunaler avseende kostnader samt för hela bolaget avseende transportkostnader.
  • Upprätta budget för distribunaler avseende kostnader samt för hela bolaget avseende transportkostnader.
  • Månadsvis avstämning av balanskonton.
  • Månadsvis finansiell affärsuppföljning.
  • Årsredovisning och skatteberäkning årsvis.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är en tjänst för dig som gillar att arbeta nära verksamheten. Du kommer aktivt vara ute mycket i organisationen för att samla information, analysera och förstå. Du har god insikt i hur du kravställer och samtidigt förstår din roll som stödjande funktion. Du behöver därför vara en god kommunikatör, med utmärkta "people-skills".

Tjänsten är ett föräldravikariat på minst 1 år, med önskat tillträdesdatum i början av april. Du kommer jobba på Tamros kontor i Backa där du har nära till kollektivtrafiken och goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bilen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen inriktning redovisning, personalekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel där du obehindrat arbetar med beräkningar, analyser, etc. Kunskaper i SAP är meriterande men inget krav. Dock ser vi att du arbetat med redovisning i större affärssystem. Då Tamro är en internationell koncern behöver du kunna kommunicera på svenska samt engelska, i tal och skrift. Du har tidigare arbetat med månadsbokslut och analyser på ett självständigt sätt, och då gärna på större bolag inom logistik och/eller lagerhållande.

Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för att lyckas i rollen. Eftersom rollen innebär många kontaktytor behöver du vara relationsskapande och pedagogisk; du kan förklara ekonomiska termer för icke-ekonomer. Arbetsbelastningen är tidvis hög; du är därför strukturerad,duktig på att prioritera och att arbeta effektivt. Givetvis är du mycket analytisk, och vi tror också att du drivs av viljan att förstå och få ihop dina siffror!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget