Tamro · Publicerad 7 okt 2021

Rollen som Project Management Officer är ny och du blir en nyckelperson med påverkan på Tamros övergripande strategiska arbete för att genomföra ledningsgruppens strategiska agenda. Tamro vill ha en tydligare övergripande styrning, uppföljning och optimering av hela projektportföljen. Som Project Management Officer kommer du delvis att vara projektledare i interna projekt och för övrigt en senior koordinator tvärs igenom hela företaget. Uppdraget är att bygga upp större flexibilitet kring projekt t ex genom att utveckla kontakter och kompetens externt men även genom att bredda kompetensen internt för att driva projekt. I den här rollen rapporterar du till VD, är föredragande i ledningsgruppen och samarbetar med projektledare i den operativa verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för Tamros projektportfölj och skapa en överblick genom att visualisera pågående och kommande projekt
  • Analys, planering och uppföljning av resurser i projekt
  • Utveckla och ansvara för Tamros projektmodell, projektstyrning och ett professionellt projektarbete
  • Säkerställa intern och extern projektledningskompetens
  • Uppdrag från ledningsgruppen att driva på Tamros strategiska initiativ
Tamro präglas av hög trivsel och jordnära medarbetare med både ödmjukhet och driv, där alla pratar med alla. Tamro är på en positiv kultur- och värderingsresa där du ges utrymme att påverka utvecklingen framåt.

Vi söker dig med relevant akademisk examen och projektledarutbildning. Som rutinerad och konsultativ projektledare är du van att guida ledningsgrupper framåt. Med erfarenhet av att arbeta i olika projektmiljöer och tvärfunktionella strukturer tillämpar du Lean och agila metoder. Du trivs med att arbeta övergripande och med helheten likaväl som med att ta fram och sätta standarder för optimering av projektportföljer.

Som person har du stor förmåga att få andra med dig och ser värdet av samverkan och samarbete. I ditt uppdrag är du van att arbeta självständigt genom att ta initiativ och driva förändring framåt. Du rör dig obehindrat mellan strategi och operativa frågor och trivs att arbeta såväl hands on som med strategiutveckling.

Välkommen med din ansökan på www.maquire.se senast den 18 oktober, men gärna tidigare. Vid frågor kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53 eller Åse Torbjär Granath på 076-338 87 97.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Den oberoende möjliggöraren - Vi äger inte några apotek - eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska.

Vårt fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Vår roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill vi fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.

Tamro är en del av PHOENIX Group, en familjeägt europeisk koncern med 37 000 anställda i över 27 länder och 163 distributionscentral. I Sverige är vi 800 medarbetare. Detta ger oss tillgång till ett unikt nätverk för att dela kunskap, utbyta erfarenheter och initiera värdeskapande partnerskap. Läs mer på www.tamro.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga