The Swedish Club · Publicerad 19 apr 2019

Office Administrator till The Swedish Club

The Swedish Club söker nu dig som vill arbeta med kontorsservice i en internationell och spännande bransch. Senast den 1 juni får du möjligheten att starta ditt konsultuppdrag på ca 1 år via oss på The Pace/Wise Professinonals. Uppdraget är tänkt att täcka en föräldraledighet.
The Swedish Club har sitt eleganta kontor på Gullbergs Strandgata i Göteborg.

Arbetsuppgifter

I din roll som Office administrator assistant är service nyckelordet. Oavsett om du hjälper och guider besökare eller stöttar dina kollegor med administration så ger du alltid högklassig service. Du ansvarar för skötsel av passersystem, kaffemaskiner och har översikt av allmänna utrymmen.
När The Swedish Club har möten, årliga event eller liknande, hjälper du till med planering och förberedelser. Det kan handla om att boka lokaler, catering samt att förbereda kuvert och välkomstpaket. Du kommer att jobba i nära samarbete med din kollega med liknande roll, samt samarbeta med och stötta olika avdelningar vid behov.
  • Reception - Service mot besökare och kollegor
  • Resebokningar & posthantering
  • Enklare ekonomi-administration - bokföring, kontering, scanna fakturor, reseräkningar
  • Inköp av kontorsmaterial och fika
Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter ett par år, som trivs med kontorsadministration och förstår värdet av bra service. Du ser snabbt vad som behöver göras på kontoret och vi tror att tidigare erfarenhet i kombination med en vilja att hjälpa till är viktigt i den här rollen. Oavsett om det handlar om att sköta fakturering eller serva kaffemaskinen.

Eftersom servicen är en viktig del av tjänsten ser vi att du är prestigelös, serviceinriktad och att du genom social kompetens alltid har ett trevligt och proffsigt bemötande. Då en del av administrationen är kopplad till ekonomi är det meriterande om du har tidigare erfarenhet alternativt någon ekonomisk utbildning eller kurs i bagaget. Många av besökarna är engelsktalande och därför behöver du prata samt skriva i såväl engelska som svenska. Körkort är ett krav för den här tjänsten.

Om The Swedish Club

The Swedish Club etablerades 1872 och är idag ett av de ledande marina försäkringsbolagen inom internationell sjöfart. Bolaget erbjuder en portfolio av marina försäkringar; Protection & Indemnity (P&I), Freight Demurrage & Defence (FD&D), Hull & Machinery (H&M), Hull Interests, Loss of Hire, War Risks samt ytterligare marina försäkringar specifikt för redare och befraktare. Loss of Hire för Mobile Offshore Units och FPSOs är ytterligare marina försäkringar som erbjuds. Huvudkontoret ligger i Göteborg och lokala kontor finns i strategiska sjöfartscentra som Pireus, Hong Kong, Tokyo, Oslo och London. The Swedish Club har idag c:a 120 medarbetare och drivs som ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina medlemmar. Mer information hittar du påwww.swedishclub.com

När du blir en av oss på The Pace

Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Du kontaktar då konsultchef Marios Maletsikas -mm@wise.se / 0765-259026. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga