Tingstad · Publicerad 24 juni 2021

Nu har du chansen att söka en rolig, varierande och utvecklande roll som systemutvecklare på Tingstad!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som systemutvecklare kommer du bland annat ansvara för underhåll och utveckling av delar av system som Jeeves, Astro, Dynamics 365 och/eller övriga stödsystem och hjälpa organisationen med att säkra och optimera system och användning.

Utöver det ingår följande arbetsuppgifter:
  • Med stöd av våra systemleverantörer och kollegor arbeta med utveckling och support för att säkerställa nödvändig funktionalitet.
  • EDI/kommunikation mellan interna och externa parter.
  • Supportera och koordinera system tillsammans med funktionsansvariga i vår organisation.
  • Vara aktiv i att finna nya och bättre lösningar.
  • Rapportera till Tingstads IT-chef.

Emellanåt kan det bli aktuellt med arbetsuppgifter förlagda utanför ordinarie arbetstid, som normalt är vardagar mellan kl. 08.00-16.30. En del resor i tjänsten kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör ha utbildning och/eller bakgrund inom IT och ha kompetens inom systemutveckling av någon av applikationerna Jeeves, Astro eller Dynamics 365 samt inom EDI och kommunikation mellan system.

Du ska inneha körkort B.

OM DIG
För att lyckas i rollen som systemutvecklare och passa in i vårt team tror vi att du är utåtriktad, strukturerad och självgående som person. Dessutom trivs du i en arbetsmiljö med högt tempo och många projekt som pågår samtidigt där du har förmågan att prioritera vad som är viktigast.

Med ett proaktivt arbetssätt är du inte rädd för att initiera förbättringsprojekt eller att lösa problem som uppkommer under arbetsdagen. Du trivs att jobba i ett team och är således van vid att ställa upp och hjälpa dina arbetskollegor. Att kommunicera är inga problem för dig då du talar både det svenska och engelska språket.

VAD VI KAN ERBJUDA
  • Bra kollegor i ett spännande företag i snabb utveckling.
  • Arbete i ett litet team med korta beslutsvägar.
  • Självständig vardag med mycket ansvar.
  • Goda utvecklingsmöjligheter på sikt.
Din anställning på Tingstad omfattas av kollektivavtal samt därtill hörande försäkringar. Vi vill förstås att du ska trivas hos oss och må bra och erbjuder dig därför ett friskvårdsbidrag. Lön och andra villkor enligt överenskommelse.

VARAKTIGHET
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering på Tingstads huvudkontor i Göteborg. Uppstart enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Vi läser alla ansöknigar och intervjuar intressanta kandidater löpande, därför kan tjänsten komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi ser framemot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är ett familjeföretag med rötterna i Göteborg och med visionen att skapa en enklare arbetsdag för alla som driver en verksamhet.

Vår e-handel är idag en av Nordens största B2B-plattformar med över 80.000 produkter och våra kunder är skandinaviska företag inom de flesta branscher, t.ex. restaurangbranschen, detaljhandeln och dagligvaruhandeln.

År 2020 var omsättningen ca 2,5 miljarder kronor och verksamheten består av 450 passionerade medarbetare stationerade i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontor och logistikcenter är beläget i Göteborg.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga