Toplux · Publicerad 2 juli 2020

Snabbfakta
Vi söker en person som verkligen vill driva försäljning och affärsutveckling. Du kommer att få möjlighet att utveckla affärsområdet PSU - personlig skyddsutrustning samt leda och bygga ditt team. Toplux är ett välmående företag med god lönsamhet och det finns en plan för tillväxt.

Dina arbetsuppgifter
Toplux är det lilla företaget med stort fokus på kund och kvalitet med en stark tillväxtplan. Nu satsar man på helt nya lokaler med stort showroom för att kunna växa under hösten. Här kommer du att bli en viktig och välkommen ny kollega med stora möjligheter att kunna påverka den strategiska affären inom PSU - personlig skyddsutrustning. Du kommer att ha ett starkt försäljningsansvar för existerande och framtida kunder. Du ingår i ledningsgruppen och är ansvarig för ett team på 3 personer.

Du kommer bla att:
  • Driva kvalificerad försäljning inom affärsområdet genom att bygga nya och vårda befintliga affärsrelationer.
  • Som medlem av ledningsgruppen vara delaktig och drivande i strategiskt förändringsarbete.
  • Coacha, leda och utveckla säljteamet
  • Vårda och utveckla affärsrelationen med leverantörer.
  • Utveckla butiks/showrooomskoncept
Vad får du som anställd hos Toplux?
Du kommer att få vara med på en tillväxtresa där du får bygga ditt affärsområde och ditt team. Rollen är strategiskt och din röst kommer att vara viktig i ledningsgruppen. Du kommer att vara med i ett sammanhang där kvalitet, kundnöjdhet och långsiktighet är värdefullt och viktigt.

Vem är du?
Du jobbar eller har nyligen jobbat med försäljning inom PSU eller ett närliggande produktområde. Du är intresserad av produkter och tjänster inom området och har ett stort nätverk. Dina affärer är grundade i förtroende och du jobbar långsiktigt. Dina kunder och medarbetare kan lita på dig. Du har en stor portion tävlingsinstinkt, en hel del strategi och en förmåga att paketera anpassade lösningar för dina kunder. Du gillar också att ha trevligt med dina kollegor och fira uppnådda mål.

Ansök hos Jerrie
Välkommen med din ansökan via jerrie.se senast den 22 augusti. Har du frågor? Kontakta gärna rekryteringskonsult Helene Hagman (semester v29 tom v32), 0708-204704, helene.hagman@jerrie.se, Linkedin.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Toplux grundades 1995 i Veddige med import och försäljning av torkarblad samt billampor. Varumärkesnamnen på dessa produkter slogs ihop och bildade därmed namnet Toplux. Sortimentet utökades med verktyg, maskiner och kemi med inriktning mot framförallt fordonseftermarknaden och 1997 flyttades verksamheten till Mölndal. Toplux fortsatte att växa mot olika branscher och 2010 gjordes en stor satsning med ett nytt affärsområde med personlig skyddsutrustning vilket idag står för över halva omsättningen. Toplux omsätter idag ca 50 MSEK med god tillväxt. Toplux är sedan 2006 beläget på Ringön i Göteborg med butik, lager och kontor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 aug 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Account Manager

Inga fler liknande jobb tillgängliga