Tranpenad · Publicerad 20 mars 2019

Om oss

Tranpenad Konsulting är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Konsulting är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi på Tranpenad Konsulting strävar alltid efter att vara lite bättre.

Våra tjänster blir alltmer populära och vi kontaktas dagligen av såväl nya som befintliga kunder som söker personal. För att ständigt vara på tårna inför våra kunders behov träffar vi kontinueligt intressanta, kompetenta personer med utvecklingspotential för att på så sätt vara redo med "rätt kompetens när det specifika behovet uppstår".

Just nu är efterfrågan på olika typer av Administratörer stor och därför vill vi säkra upp en styrka med kandidater som drömmer om att arbeta med administration och kundkontakt i olika former..
Vi på Tranpenad Konsulting vill vara det självklara valet för dig när du vill ta nästa steg i din yrkeskarriär. Med hjälp av vårt breda kontaktnät och gedigna erfarenhet så vill vi hjälpa dig att hitta en arbetsplats där du trivs och känner att du kan utvecklas samt där du känner att du får möjlighet att utnyttja din fulla potential.

Din profil

Vi söker dig som arbetat med olika typer av kundkontakt, dvs. via mail, telefon samt "ansikte mot ansikte". Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst eller receptionistarbete är det meriterande. Du vill vidare i din karriär, kanske byta branch, vill arbeta med nya uppgifter och ha nya utmaningar?

För att lyckas tror vi att du är lyhörd, pigg och prestigelös. Du bör också ha mycket god datorvana, Officepaketet, etc.
Självklart att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande kontorstider
Placering: Göteborg med omnejd
Anställningsform: Tillsvidare- med inledande provanställning
Startdatum: Enligt överenskommelse

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande.

För frågor gällande upplägget eller om du har andra funderingar om oss på Tranpenad eller vad vi har att erbjuda dig som kandidat eller som kund så är du välkommen att kontakta

Sara Wilck eller Julia Johansson

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga