ULJA söker via LENZO · Publicerad 2 okt 2019

Har du kunskaper inom el med intresse av att arbeta som utbildare?

ULJA söker via LENZO en utbildare
ULJA expanderar och söker en social och utåtriktad person med bakgrund inom el som gillar att lära ut! Är detta du? Tveka i så fall inte att söka denna spännande tjänst i ett väldigt varmt och familjärt företag som bryr sig om sina medarbetare och satsar på dem långsiktigt.

Arbetsuppgifter
Du kommer i första hand utföra utbildningar som rör elsäkerhet. Dessa genomförs som öppna utbildningar i våra lokaler eller internt på företag. Förutom utbildningar i Göteborg så utförs många i övriga delar av Sverige. Detta innebär ca 50-70 övernattningar per år. Exempel på arbetsuppgifter är att planera, förbereda och genomföra utbildningar. Du arbetar också med utvärderingar och utveckling av utbildningarna. Våra utbildare är även ansiktet utåt mot våra kunder.
Exempel på kurser du kommer hålla är ESA-utbildningar, EBR-kabelförläggning etc, men vi ser också att du på sikt utvecklas för att vara utbildare inom en del av vårt övriga kursutbud.

Kunskaper
Du behöver ha minst två års erfarenhet av praktiskt arbete med kabelförläggning. Du behöver också ha erfarenhet av arbete i energibranschen eller andra miljöer där ESA tillämpas. Det är meriterade om du hållit utbildningar tidigare men det är inget krav. Du talar och skriver svenska flytande. Du har mycket goda datakunskaper, främst inom Office-paketet. Du har B-körkort.

Personliga egenskaper
De viktigaste för tjänsten är att kunna undervisa på ett pedagogiskt sätt. Det är också viktigt att vara lyhörd, prestigelös, ödmjuk och ha en naturlig förmåga att skapa relationer då du kommer möta både kursdeltagare och kunder.

Du kommer arbeta självständigt under uppdragen, men det är viktigt att du också är teamspelare och vill vara med och utveckla företaget. Bland våra medarbetare kommer du hitta många öppna, transparanta personer som delar med sig och säger vad de tycker på ett konstruktivt sätt och vi letar efter dig som vill vara en del av denna kultur. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Varför söka detta jobb?
Är du intresserad av att undervisa, gillar ett arbete som är fritt, varierade och självständigt och vill arbeta på ett värdegrundstyrt företag, som bryr sig om sina medarbetare och satsar på dem långsiktigt? Tveka inte att söka jobbet redan idag!

Ansökan/kontaktperson
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2019-11-24. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post lennart@lenzo.se

LENZO Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ULJA är en heltäckande utbildningsleverantör med fokus på säkerhet, miljö och arbetsmiljö till stora som små företag och offentlig verksamhet. Vi är specialiserade på att hålla utbildningar inom områdena bygg, industri och transport. På kontoret i Göteborg finns ledning, administratörer och utbildare. Vi är idag 7 personer som står för planering, samordning, logistik och administration samt 5 heltidsanställda utbildare. Utöver det samarbetar vi även med externa instruktörer och kursanordnare för att ge bredd med bibehållen kvalitet.

Vi erbjuder kurser över hela landet ute hos beställaren eller i våra egna lokaler i bland annat Göteborg, Stockholm, Malmö och Helsingborg. Vårt breda sortiment gör oss till en rikstäckande helhetsleverantör på marknaden. Vi är stolta över vår ULJA-standard som vägleder oss i vår verksamhet; rätt kvalitet, ärlighet och prestigelöshet som ger mervärde för alla berörda. Vårt huvudkontor är i Göteborg/Hisingen. Vi sysselsätter 12 personer och omsätter ca 20 mkr/år. Läs gärna mer om vilka vi är på www.ulja.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från ULJA söker via LENZO tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga