Unibase AB · Publicerad 6 mars 2020

OM TJÄNSTEN:
Den vi söker skall ansvara för kunds försäljning och rollen är en av grundpelarna för att säkra företagets fortsatta utveckling. Detta är en unik chans att för rätt person får du vara högst delaktig i att forma kunds framtida avtryck på kartan. Ditt fokus kommer ligga på uppsökande av nya kunder, byggande av nuvarande och nya partnerrelationer och givetvis vinna affärer. Du kommer att ansvara för den strategiska och operativa försäljningen.

Du kommer i denna roll få stor frihet under eget ansvar och möjlighet att påverka kunds fortsatta framgång i samarbete med skarpa, trevliga och målinriktade kollegor. Det finns mycket kompetens inom bolaget och lyckas du paketera detta på ett bra sätt så finns det goda möjligheter att fortsätta växa tillsammans! Genom att angripa kunds utmaningar kommer du tillsammans med företaget växa både som person och ledare.

VI SÖKER DIG SOM:
För att lyckas i rollen bör du ha ett track-rekord inom teknisk försäljning, gärna inom IT. Kanske har du ansvarat för prospektering av nya kunder eller riskkapital för ett start-up bolag eller ansvarat för försäljningen på ett litet till medelstort bolag inom IT-branschen. Du är van att lyfta luren, du är orädd, social och målmedveten.

Det är starkt meriterande om du även har en teknisk bakgrund inom mjukvaruutveckling, dataanalys eller mekatronik men inget krav.

Du skall ha utmärkta kunskaper i svenska och även vara flytande i engelska, såväl muntligt som skriftligt.

OM KUNDFÖRETAGET:
Vår kund är aktiva inom nätverksinfrastruktur och systemutveckling. Här jobbar man med att ta fram helhetslösningar inom dessa områden för kunder runt omkring Göteborg. De erbjuder även konsultation inom infrastruktur med fokus på kommunikation, säkerhet och förvaltning av IT-system.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Friday och du kommer anställas direkt hos kund.

STARTDATUM:
Efter överenskommelse.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Startdatum: Omgående
  • Placering: Frölunda, med planerad flytt till Lilla bommen
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: försäljning, försäljningsansvarig, technical sales,
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 apr 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga