Västfastigheter · Publicerad 20 sept

Västfastigheter, Område Drift och Service, Göteborg

Västfastigheter satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose sjukvårdens behov. Vi behöver nu förstärka vår driftpersonal i Göteborg med en drifttekniker.

Som drifttekniker hos Västfastigheter är du en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Energieffektivisering i våra fastigheter är ett prioriterat arbetsområde.

Vad ska du göra?
  • Driftåtgärder, förebyggande och felavhjälpande underhåll av befintliga rörsystem .
  • Utföra service, funktionskontroller på VS-system .
Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet från drift av fastighetsanläggningar, energioptimering, styr & regler, datoriserad driftövervakning.

En bakgrund som rörläggare som vill gå vidare med övervakning av anläggningarna.

Du har troligtvis gymnasieutbildning eller motsvarande inom VS och har arbetat med liknande arbetsuppgifter.
Västfastigheter strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Krav:
Tjänsten kräver B körkort
I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer för Västra Götalandsregionens verksamheter. Vi bygger nytt, bygger om och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kultur- och utbildningssektorn. Vi är därmed en av Västsveriges största fastighetsförvaltare. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga