VWRCATALYST · Publicerad 17 okt

Trivs du bra i labbmiljö? Är du driven, öppensinnad och en lagspelare? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Vi rekryterar nu en Laboratorieassistent för en tillsvidareanställning på VWRCATALYST med start efter överenskommelse. Du kommer att rapportera till On-site Manager och vara baserad på AstraZeneca, Mölndal.

Som Laboratorieassistent är din roll att utföra dagliga Lab Supporttjänster som direkt och indirekt stödjer forskare inom olika funktioner och avdelningar på AstraZeneca. Rollen är mångfacetterad och primärt baserad på lab.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag.

Arbetsuppgifter
  • Löser problem och upprätthåller en öppen kommunikation med våra samarbetsparners.
  • Säkerställer leverans av disk och förbrukningsvaror i Lab Supports uppdrag.
  • Underhåller, rengör och fyller på olika typer av maskiner och instrument i Lab Supports uppdrag.
  • Följer hälso-, säkerhets- och miljökrav som definieras på arbetsinstruktioner och har kommunicerats i utbildning.
  • Säkerställer att företagets riktlinjer, förfaranden och standarder efterlevs.
Utbildning/erfarenhet

För att passa in i rollen som Laboratorieassistent på VWRCATALYST ser vi att du har intresset och förståelse vad det innebär att jobba laborativt. Som person är du driven, nyfiken, öppensinnad och stresstålig.

Du utför dina arbetsuppgifter, högt som lågt, på ett samarbetsvilligt och kommunikativt sätt med dina kollegor och samarbetspartner på AstraZeneca. Du som söker talar och skriver svenska samt engelska obehindrat.

Meriterande för tjänsten:
* Arbetat i labbmiljö.
* Arbetslivserfarenhet från AstraZeneca.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VWR International, är en global distributör av laboratorieutrustning och vi förser ledande företag inom kemi, bioteknik, läkemedel, undervisning och statliga organisationer med produkter från världsledande tillverkare runt om i världen. Dessutom erbjuder VWR kundservice, integrerade e-handelslösningar, kundlagerhantering och teknisk service.

Vår kärnkompetens och styrka är distribution. Vi fokuserar på att etablera partnerskap med kunder och tillsammans identifiera den bästa lösningen för varje kund.

Vår ambition är att hålla hög kvalitet, hög tillgänglighet och ett brett sortiment. VWR International i Sverige omsätter cirka 690 MSEK och har 140 anställda. Vårt verksamhetssystem är kvalitets- och miljöcertifierat (ISO 9001/ISO 14001) samt arbetsmiljöcertifierat (OHSAS 180001). VWR International finns i över 30 länder och har fler än 10 200 anställda.

VWR:s specialanpassade tjänst VWRCATALYST erbjuder högkvalitativ Lab Service integrerat hos kunder inom främst läkemedelsindustri med målet att förbättra produktivitet och vetenskaplig innovation hela vägen från laboratoriet till produktutveckling. Genom att utnyttja VWRCATALYSTs flexibla och anpassningsbara tjänster kan våra kunder fokusera på deras kärnverksamhet och nå sina mål på ett effektivare och snabbare sätt. VWR International, LLC har sitt huvudkontor i USA och hade 2016 en omsättning på 4,5 miljarder USD.

Du hittar mer information på vwr.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Jenny Lundkvist
Rekryteringen hanteras av
Poolia