VWRCATALYST · Publicerad 29 juni

Avantor/VWR:s specialanpassade tjänst VWRCATALYST, som erbjuder högkvalitativ on-site Lab Service integrerat hos kunder inom främst läkemedelsindustrin, förstärker nu sin organisation på AstraZenecas site i Göteborg med en Team Leader Lab Supply Chain. Har du en beprövad förmåga att leda och utveckla personal samt erfarenhet av logistik, inköp och laborativ verksamhet ? Söker du en ny utmaning och vill arbeta för ett företag med höga ambitioner? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som Team Leader Lab Supply Chain ansvarar du för den dagliga verksamheten kring inköp, logistik av förbrukningsvaror samt kemikaliehantering på AstraZenecas site. Du förväntas arbeta aktivt med optimering och förbättring av logistikflöden till förråd och ha en nära dialog med interna och externa intressenter i syfte att se över nya möjligheter och förbättrad leverans.

Du har personalansvar och förväntas leda, coacha samt utveckla ditt team på 8 personer på bästa sätt för att uppnå uppsatta mål och nyckeltal. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta med ett brett utbud av kontakter och upprätthålla ett konsekvent högt kundfokus för att uppnå VWRCATALYST's strategiska mål.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Ha detaljerad kunskap om processer samt rutiner för både logistik och inköp till den laborativa verksamheten, inklusive hantering av inköps- och lagerhanteringssystem (iBuy, VSR+, Sharepoint, ERM).
 • Hantera eller eskalera komplexa förfrågningar från kund angående inköp samt generera rapporter på månatlig basis eller vid behov.
 • Fungera som kontaktperson för VWRCATALYST i relationen med kunder och andra leverantörer gällande hantering av delförråd (Point-of-Use) för förbrukningsvaror och kemikalier.
 • Ett helhetsansvar över att hälsa, miljö och säkerhetsföreskrifter (SHE) samt andra regulatoriska krav inom ditt område efterföljs samt överensstämmer med förväntningar från både kund och VWRCATALYST.
 • Vara delaktig i revisioner samt se till att all tillhörande dokumentation är tillgänglig och uppdaterad.
Dina kvalifikationer
 • Examen i en vetenskaplig disciplin eller motsvarande erfarenhet.
 • Tidigare erfarenhet av att leda och utveckla personal.
 • En vana av eller förståelse för laborativ verksamhet är önskvärt.
 • Utbildning eller motsvarande erfarenhet inom logistik och inköp är önskvärt.
 • Kunskap om och erfarenhet av att arbeta enligt Lean/Six Sigma.
 • Erfarenhet av att arbeta med SHE: s riktlinjer och rutiner.
 • Kunnig i datainsamling, analys och rapportering med hjälp av olika IT-system, särskilt Microsoft Excel och verktyg för projekthantering.
 • Erfarenhet av projektledarrollen är meriterande.
 • Kunskap om GxP samt revisionskrav är meriterande.
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Det är viktigt att du har en bevisad förmåga att skapa goda relationer och leverera god service. Den vi söker har utmärkt kommunikationsförmåga, ett mycket gott sinne för detaljer samt en lösningsorienterad personlighet. Du är flexibel med förmåga att hantera flera ansvarsområden och uppgifter regelbundet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga