Vaillant Sverige AB · Publicerad 25 sept 2020

Vaillant Sverige söker Driven Regionsanvarig säljare - Västra Sverige

Vaillant utvecklar och förstärker sin position på den svenska marknaden! Vi befinner oss nu i en intressant tillväxtfas, och söker dig som vill vara med på en intressant resa och utveckla försäljningen av ett komplett program av värmepumpar mot VVS-installatörer och grossister.

Avdelningen och tjänsten

Idag består avdelningen av 4st regionansvariga tekniska säljare i landet, 3st på teknisk support samt 3st kundsupport/administration i Malmö.

Arbetet innebär resande inom västra Sverige inom länen Västra Götaland, Bohuslän, Dalsland, Halland. Tjänsten innebär kundbearbetning av VVS-installatörer, grossister, konsult, entreprenadledet, fastighetsägare, Brf.

Arbetsuppgifterna består av försäljning/affärsutveckling av Vaillant produktportfölj, kalkylering, projektering, utbildning och support av värmepumpslösningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning, arbetslivserfarenhet inom affärsutveckling, försäljning och/eller installation av bergvärme och/eller luft-vatten eller närliggande produktområden. Teknisk utbildning, gärna inom värmesystem som bakgrund är ett önskemål.

Du är en utåtriktad person med högt driv och servicekänsla, målinriktad, strukturerad, kreativ och nyskapande, erfarenhet av arbete både enskilt och i grupp. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift, behärskar Microsoft Office och van att arbeta i CRM system. Vi erbjuder möjlighet att utvecklas inom ett intressant & växande företag.

Välkommen till ett företag med mycket energi och positiv lagkänsla!

Placeringsort är västra Sverige - inom länen.

Ansökan

Om du är redo för en intressant utmaning, skicka in din ansökan + CV omgående till Thony Sundberg via email thony.sundberg@vaillant.com - märk din ansökan med "Regionansvarig säljare - Västra Sverige". Urval sker löpandes!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vaillant är en internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för lågenergihus.

Vaillant Group Gaseres AB är till 100% ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland. Vaillant Group grundades 1874 och är fortfarande till 100% ett familjeägt företag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt
Mejla Thony Sundberg

Inga fler jobb från Vaillant Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga