Vattenfall · Publicerad 30 sept 2019

För ett långsiktigt konsultuppdrag söker vi en Projektkoordinator med ekonomisk erfarenhet till Vattenfalls kontor i Ringhals. Har du tidigare arbetat med projekt och har erfarenhet av prognosarbete? Är du lösningsorienterad och serviceminded? Då kan detta vara en möjlighet för just dig!

Tjänsten startar i november och sträcker sig minst ett år framåt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så se till att skicka din ansökan redan nu!

Om tjänsten

I denna tjänsten kommer du vara en del av projektstödsteamet och rapportera direkt till projektledaren för ditt team. Tjänsten ställer höga krav på självständigt arbete där du arbetar i enlighet med VPMM-modellen samt övriga ledningssystem. Du kommer ha stort inflytande i besluts-, projektstyrnings-, och arbetsflödesprocessen. Tjänsten är placerad på avdelningen för BU Fuel, Engineering & Projects i Ringhals, med en omfattning på 100%.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Ta ansvar för det ekonomiska arbetet med kalkyl, budget, prognos och utfall
  • Lägga beställningar till inköp
  • Genomföra ekonomiska uppföljningar
  • Analysera utfall
Vem är du?

Vi söker en person som har tidigare erfarenhet av att arbeta i ett projektteam. Du har tidigare arbetat med att ta fram och följa upp prognoser och periodiseringar. Om du har tidigare erfarenhet av SAP så ses detta som väldigt meriterande. Som person ser vi gärna att du är:
  • Lösningsfokuserad
  • Engagerad och driven
  • En god kommunikatör samt anpassar kommunikationen efter målgrupp
  • Strukturerad
  • Samarbetsvillig, öppen och ödmjuk
Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Som konsult får du möjligheten att utveckla din kompetens och utöka ditt kontaktnätverk. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Vi vill att du ska trivas som konsult på Poolia och självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdbidrag och benefitpaket är självklara förmåner!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga