Venditor Group AB · Publicerad 19 nov 2019

Är du sugen på nya utmaningar som redovisningsekonom?
Är du beredd på att komma vidare i din egen karriär?
Då är vi intresserade av dig!

Vi söker först och främst dig som vill arbeta på den lite mindre men familjära byrån och har erfarenhet från redovisningsbyrå eller liknande. Om du inte har erfarenhet från redovisningsbyrå, men känner att du är rätt person för tjänsten utifrån din utbildning eller erfarenhet, så är även du välkommen att söka.

Beskrivning

Saxomatso söker en redovisningsekonom. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder med deras redovisning. Du kommer att arbeta med våra kunders ekonomiska delar som helhetslösningar. Arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, avstämningar, lönearbete samt upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.

Tjänsten är heltid.

Om arbetsgivaren

Saxomatso är den lilla men personliga redovisningsbyrån med ett familjärt team om 3 personer. Vi erbjuder våra ca 600 kunder tjänster inom löpande redovisning, avstämningar, lönearbete, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt rådgivning.

Vi arbetar i nära relation med våra kunder och vårt fokus ligger i att vara en rådgivande redovisningsekonom.

I denna rekrytering samarbetar Saxomatso med Venditor Group.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta samt skicka din ansökan till ansvarig rekryterare: Viktor Lundgren via info@venditorgroup.se telefon 0725-02 22 25
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler jobb från Venditor Group AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga