Victoria Park · Publicerad 16 jan

Vill du bli en del av ett fastighetsbolag som skapar värde för sina boende, medarbetare och för samhället?Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som förvärvar bostadsfastigheter med hög förädlingspotential på tillväxtorter i Sverige. Nu söker vi en serviceinriktad och prestigelös Fastighetsskötare till våra områden Bergsjön och Mölndal i Göteborg!

Din Roll
I rollen som fastighetsskötare kommer du vara en del i ett team som arbetar med reparationer och felavhjälpande underhåll, tillsyn av fastigheterna samt inre och yttre skötsel. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder
  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster
  • Arbeta med planerat underhåll och förebyggande åtgärder
  • Systematiskt brandskyddsarbete
  • Arbeta med att hålla våra utemiljöer snygga, trygga och trivsamma för våra hyresgäster och andra besökare.
Framförallt innebär yttre skötsel att arbeta med uppgifter som gräsklippning, häckklippning, beskärning av träd och buskar, ogräsrensning, skötsel av planteringar och växter. Även tillsyn och enklare reparationer av lekplatser och garageplatser ingår. Rollen är social och serviceinriktad, du ska kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Om Dig
Vi söker dig med erfarenhet av att ha arbetat inom fastighetsskötsel med bred praktisk kompetens av inom fastigheter med förekommande reparationer. Du är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare eftersom du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har en utbildning med inriktning fastighetstekniker eller motsvarande.

Du har kunskaper och erfarenhet av att arbeta med grönskötsel och har arbetat med t ex beskärning av buskar och träd samt planteringar. Du har god fysik och klarar tyngre kroppsarbete.B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med de boende och trivs med att ta ansvar. Det är viktigt att du gillar variationen av arbetsuppgifter, både inomhus och utomhus.

Vi erbjuder
Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med dina erfarenheter och engagemang till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 30 januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, tel. 0735 27 09 05
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i Sverige. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga