Visma Consulting · Publicerad 17 jan

Visma är ett av Nordens största och mest expansiva IT-företag. Optivasys AB, som tidigare i år blev en del av Visma, är en ledande leverantör av beslutsstödslösning baserat på Qliks lösningar. Visma är med dessa uppköp Europas största Qlik partner med ett starkt fokus på fortsatt tillväxt. Därför söker vi nu en analytisk Business Controller till Optivasys Ekonomiteam. Hos oss får du möjlighet att arbeta med finansiellt, analytiskt stöd till VD och ledningsgrupp i ett lönsamt företag i en spännande bransch!

Ditt uppdrag
Som Business Controller har du en nyckelroll i vår organisation då du har det övergripande ekonomiska ansvaret för vår verksamhet. Du är en del av Optiviasys ledningsgrupp där du bidrar med finansiell analys och stöd. En viktig del i uppdraget är att löpande tillsammans med Visma Custom Solutions Sveriges ekonomichef och Optivasys VD se över hur arbetet bör struktureras framöver.

I rollen arbetar du med månadsrapportering till moderbolaget, upprättande av månatliga prognoser och budgetarbete. Du kommer även att ta fram beslutsunderlag inför styrelsemöten, säkerställa och förbättra ekonomiska rutiner och processer samt agera sammanhållande av eventuella utallokerade ekonomifunktioner. Tjänsten kommer även att innebära visst löpande arbete kopplat till vår ekonomi och redovisning.

Du välkomnas till våra lokaler i Göteborg och rapporterar till vår Ekonomichef i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi med inriktning redovisning samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis som Controller eller redovisningsekonom. Du har en god erfarenhet av redovisning och erfarenhet av att arbeta med analys och sammanställning av finansiell data.

För att trivas i rollen tror vi att du som söker tycker om att arbeta resultatorienterat och systematiskt och gillar att arbeta i högt tempo. Du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du kan upprätthålla en god kvalitet i det arbete som du genomför. Självklart har du en en analytisk förmåga och kan se både detaljer och helheten.

Ansökan
Är du den vi letar efter? Sök redan idag, men inte senare än den 31 januari 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten kontakta Ulf Lindgren på mejladress ulf.lindgren@optivasys.se eller telefonnummer 076-007 10 54.

Välkommen med din ansökan!

We offer: Varför Visma och Optivasys?
Visma är i ständig tillväxt både genom organisk tillväxt och genom uppköp av andra bolag. Visma erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag, med kraften och utvecklingsmöjligheterna i en stark koncern. Hos oss trivs du som sätter resultat och affärsnytta före prestige och vill arbeta i ett lönsamt och växande bolag där din insats gör skillnad. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt en balans i tillvaron där du som medarbetare får utrymme att ta eget ansvar.

På Optivasys så bygger vi vår framgång på en ambitiös vision, ett tydligt fokus och en stark kultur där våra kunder och anställda står i centrum. Våra interna ledord är - Ödmjukhet, Laganda och Lekfullhet - vi står upp för varandra, hjälps åt i alla lägen och ser till att vi har kul tillsammans. Framgång för oss och våra kunder är viktigt och detta uppnår vi med hårt arbete i en utvecklande, prestigelös och rolig miljö. Med Visma som ägare så är vi en del av Nordens ledande mjukvaruleverantör med en stor tro på möjligheterna inom detta område.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga