Visma Enterprise AB · Publicerad 27 sept 2019

Har du en bakgrund inom HR/lön och erfarenhet av systemfrågor? Har du ett intresse för system och en passion för problemlösning? Beskriver du dig själv som serviceminded, social och självgående? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen
I rollen som applikationskonsult kommer du arbeta med utbildning, handledning och problemlösning i vår produkt Agda PS. Du kommer ha en nära dialog med kunden samt ha en viktig del i olika kundspecifika projekt. Som applikationskonsult hjälper du till med allt ifrån att implementera och introducera systemet till att införa nya funktioner eller hitta effektivare arbetssätt. I din roll tar du konsultuppdrag hos både befintliga och nya kunder. Rollen kan även innebära att kunna ta en projektledarroll för större implementationsprojekt. Din placeringsort är Göteborg, Ängelholm eller Stockholm men våra kunder finns i hela landet och resor är en naturlig del av din vardag. Du utför dina uppdrag på plats hos våra kunder, eller på distans via telefon och webbuppkoppling. Du styr själv din kalender och dina resor i syfte att skapa ett hållbart och effektivt arbetssätt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Implementering och driftsättning av Agda PS hos nya kunder
  • Projektledning av större implementationsprojekt inom lön och HR i produkten Agda PS och Visma.net Expense
  • Löpande konsultuppdrag hos befintliga kunder
  • Genomföra kundanpassade utbildningar i kundens organisation
Vem söker vi?
Vi söker dig som drivs av att arbeta i projektform med rådgivning, utbildning och problemlösning. Du har ett genuint intresse för systemfrågor samt en nyfikenhet för att förstå olika verksamheter och deras processer. Du har ett helhetsperspektiv på affären och tar hänsyn till såväl kundens behov som gruppens och koncernens mål. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du motiveras av att arbeta kundnära, självständigt och konsultativt. Egenskaper vi värderar högt är därför ansvarstagande, lyhördhet och god kommunikationsförmåga.Vi tror att du har relevant utbildning inom HR/Lön eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:
  • Mycket goda kunskaper i lön- och HR-administration och dess regelverk
  • Konsulterfarenhet
  • Erfarenhet av att jobba med Agda PS eller något annat lönesystem
  • Erfarenhet av projektledning
  • Erfarenhet av IT-implementationer
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vad erbjuder vi?
Likaväl som vi brinner för att effektivisera affären för våra kunder, brinner vi också för att skapa en god arbetsplats för oss själva. Vi ger dig som medarbetare utrymme för nytänkande och proaktivitet, möjlighet att växa och utvecklas samt utrymme att ta stort eget ansvar. På Visma är vi stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet och flexibilitet. Hos oss får du chansen att jobba i en snabbrörlig och vänlig miljö med stor möjlighet att påverka. På Visma delar vi värderingarna- Respekt, Pålitlighet, Innovation, Kompetens och Laganda.
Hos oss jobbar du i en av Europas mest expansiva IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är med och driver debatten kring digitaliseringen och automatiseringen av samhället framåt. Vi är även stolt huvudpartner till Hello World, som verkar för att öka barns och ungdomars intresse för programmering och digitalt skapande.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken.Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 20 oktober 2019.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Elisabeth Mjöbring, Manager Consulting Agda PS, elisabeth.mjobring@visma.com eller 076-133 07 73.

Mer om Elisabeth

Hej! Mitt namn är Elisabeth och jag är chef för Consulting HRM Agda PS.

I mitt team jobbar idag 15 personer i hela landet. Jag söker efter dig som precis som vi andra brinner för att effektivisera våra kunders arbete. Vi har en bra fördelning av kvinnor och män och ett härligt teamwork.
Har du några frågor kopplat till tjänsten får du gärna höra av dig till mig.
Jag ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i en av Europas största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind, Affärslösningar och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar 350 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga